Aer conditionat – Solutia de vara

aer conditionatDeja Vara a inceput sa se instaureze in Romania. Mai avem putin si toata tara va scapa si de ploile care ne-au cam acaparat un pic, insa dupa, urmeaza canicula. Peste 30 de grade la umbra – asta inseamna doar un singur lucru, la strand cu noi. Abia astept sa stau in apa si sa ma distrez, insa cand ajungem acasa, cum facem fata caldurii? Simplu, ne cumparam un aer conditionat.

Recent am aflat ca AC-urile sunt de mai multe feluri, avem aer conditionat inverter, foarte bun pentru a asigura dezumidificarea incaperilor. Mai exista si un alt tip de AC, aer conditionat prisma inverter, care detine mai multe functii, cum ar fi pompa de caldura, modul dry si auto, filtre de curatare, functia TURBO si multe altele. Ultimul tip de AC, este aer conditionat gold inverter. Acest tip de AC face partea din gama high-end, de foarte buna calitate. Pe langa setarile pe care le contine un prisma inverter, acest tip detine si tehnologii cum ar fi anti-rugina si un agent frigorific de ultima generatie.

aer conditionatEu spun ca un AC face toata treaba si chiar nu mai ai nevoie de nimic altceva. Lumea isi mai pune gresie pe jos, insa sa recunoastem, e mult prea frig. Eu cunosc persoane care au facut prostia asta si au probleme cu spatele, iar iarna, este „cancer” de frig in locu’ ala. Tin minte ca acu’ patru ani, inainte sa am AC, foloseam ventilatoare. Doamne, ce inabuseala sa facea in camera… tin minte ca atunci am ars si unitatea 🙂 imediat trecea temperatura peste limita.

In caz ca detii un aer conditionat, as dori sa ne spui si noua cum se descurca, ce marca e, ce tip de AC este si cat de mult ai dat pe el. Poate cine stie, avem cititori care doresc asemenea informatii. Haideti sa ne ajutam reciproc! 😀

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns