click aici

Un BMX de oras


BMX Ce poate fi mai frumos decât o plimbare cu bicicleta in parc, intr-o zi frumoasa, de vara? Eu nu prea apelez la bicicleta cand vine vorba de transport sau calatorie, insa de la un timp am inceput sa devin “dependent” de ea. Am incetat munca la o firma si am fost la plimbare sa depun CV-uri. Am inconjurat tot orasul in cam…o ora si 50 de minute. A doua zi, am fost la plimbare la Dunare si desigur, am folosit bicicleta. Sincer sa fiu, si dupa ce-mi voi lua o masina, cel mai probabil, tot la bicicleta voi apera pentru transportul in oras. E si mai sanatos, mai ecologic si … mai ieftin.

Acum am un BMX din 2006,  insa am vazut foarte multe oferte pentru biciclete BMX de tip sport. Personal, imi plac mai mult bicicletele BMX, mi se par mai dinamice, insa cel mai mult, mi-as dori o super cursiera. Cand am fost cu bicicleta la Dunare, cineva cu o super cursiera a trecut pe langa mine, am ramas fara cuvinte, pur si simplu. Daca doresti sa iti cumperi o bicicleta, iti recomand site-ul Biciclop.eu.

Vezi pe site, sunt destule oferte pentru toate buzunarele. Alege bicicleta care ti se potriveste. Mie personal imi plac cele mai sportive, mai dinamice si mai rapide. Imi plac cele care au cadrul ridicat si cu suspensie pe fata si pe spate. Ca si culoare, mi-ar place un orange sau un negru mat. Gasisem la un moment dat cateva biciclete de vanzare care se potriveau gusturilor mele, insa preturile erau mult prea exagerate, totusi, sunt somer momentan. M-am uitat pe biciclop.eu si am gasit fix ceea ce mi se potriveste si la un pret foarte bun, daca si eu mi-l pot permite, inseamna ca si tu poti 🙂 pe bune acuma.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Pe buzele tale

Pe buzele tale Am obosit pe buzele tale. Mereu suspinat in ore tarzii. Ma clatin cu fagii pierduti in rafale.

Sinceritate

Sinceritate Totusi, ma rasfat in gandurile tale,Ma asez confortabil in mijlocul lor, lasandu-maAtins si alintat de aripile tuturor sarutarilor si..De

Amintire

Amintire Cuvinte peste cuvinte, si Aceleasi cuvinte dupa cuvinte Si cuvinte insiruindu-se cuminte Despicand apele linistite dintre Somn, realitate, vise


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte