5 electrocasnice care nu pot sa lipseasca dintr-o casa noua

Electrocasnice

Dupa ce te casatoresti si te muti in casa ta, vei avea nevoie de uneltele tale. Oale, farfurii, tacamuri, perdele, paturi, perne – de toate ai nevoie!

Dar, in materie de electrocasnice, cu ce si de unde incepi?

In general, tinerii casatoriti se muta intr-o casa doar atunci cand au deja aragaz, cuptor, frigider si masina de spalat. Cu aceste utilitati ei pot sa se descurce pentru o vreme , insa cu timpul vor avea nevoie si de alte electrocasnice pentru ca viata lor sa devina mai usoara. Poti sa te inspiri din oferta Selgros de electrocasnice.

 

In lista de mai jos gasesti  5 electrocasnice pe care eu le consider de nelipsit din orice casa, bineinteles, in afara celor mentionate mai sus fara de care nu prea mai putem sa traim.

Aspirator – Nici o gospodarie nu poate inflori fara o curatenie adecvata. Aspiratorul nu este un produs scump si in general se gaseste in orice casa – insa eu consider ca este o electrocasnica in care trebuie sa investesti de la inceput.

2. Aparat de facut cafea – Cand te muti in casa noua pregateste-te sa primesti multi vizitatori. Bineinteles, ca o gazda buna va trebui sa ii servesti cu o cafea. La Selgros in oferta pe luna mai, aparatele Tassimo au pretul avantajos de 140 lei. Poti vedea oferta lor in catalogul de electrocasnice, chiar si online.

3. Fier de calcat – chiar daca nu ai nevoie de el zilnic, atunci cand nu o sa ai un fier de calcat ii vei simti lipsa. Daca nu o sa il ai in casa, se prea poate ca va trebui sa te imbraci cu haine din materiale nesifonabile. Un stres in plus.

4. Robot de bucatarie – perfect pentru prepararea rapida a unor salate gustoase si sanatoase. Cu un asemenea aparat vei iesi din incurcatura de fiecare data cand vei avea musafiri neasteptati. Pregateste-le o salata sanatoasa si cu siguranta vor fi multumiti.

5. Mixer – chiar daca nu vei incepe sa gatesti din primele zile de cand te-ai mutat, un mixer este indispensabil in bucatarie. Pentru inceput, poate iti indulcesti partenerul cu o prajitura.

Cu timpul cu siguranta si alte electrocasnice vor aparea in casa ta. Prajitor de paine, blender, cuptor cu microunde, fierbator de apa – toate acestea vor fi necesare la un moment dat. Insa, pentru inceput electrocasnicele mentionate mai sus sunt strictul necesar.

Calea Aradului nr. 64,

Timişoara

Produse alimentare si nealimentare

Tel. 0256 279 000,

Fax 0256 279 199

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns