Acum am geanta Lenovo

Mai,  eu sunt de parere ca daca tot faci un cadou .. fa-l pana la capat asa cum trebuie .. adica nu-l oferi doar pe jumatate. 😀 Acum ceva timp vorbeam cu fratele meu pe skype despre preturi la laptopuri si despre preturile pentru placile de retea .. pentru ca laptopul meu se „simte cam rau” in ultima vreme si ma gandeam ca poate fi de la placa de retea. ..

Ce cpasionat,fotografieredeti ca a inteles fratiorul meu mai mare din toata discutia pe care am purtat-o cu el … a inteles ca, de fapt, mi-am reparat laptopul si ca as avea nevoie de o geanta de laptop Lenovo… da, bine, hai ca e buna si asta. Ce sa credeti .. azi dimineata mi-a ajuns acasa geanta pentru laptop. Arata fain n-am ce zice .. material bun, anti soc, i-am spus la telefon multumesc dar acum am alta belea pe cap .. trebuie sa ma interesez de placa retea si de unde sa o pot cumpara.

Am cautat prin toate magazinele din oras de la mine si fara succes.. insa acum pe seara am intrat pe internet si am cautat in Google „placa retea pret” si mi-a oferit, ca recomandare, site-ul StradaIT.Ro .. nu mai tin minte parca am mai cumparat eu ceva de la ei .. dar asta a fost acum mult timp inca de cand aveam un desktop mai slabut. As fi vrut sa ma fi inteles fratiorul meu de la inceput si poate ca in geanta aceea pentru laptop punea si o placa de retea… nu e vorba de bani dar acum o puteam instala / testa.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns