click aici

Ajutorul perfect

Ajutorul perfect

Masina de spalat este una dintre cele mai utile electrocasnice din casa. Nu stiu ce m-as face fara ea. Cu toate astea, ramane e mister total pentru mine. De ce?

Niciodata nu am stiut ce fac toate programele, stiu vreo doua sau trei, in functie de ce spal, in rest nu pot sa spun ca le-am incercat. Toata atentia mi se duce pe sortarea hainelor, sa nu ameste hainele de exterior cu cu lenjeria de pat, sau hainele colorate cu cele albe. O bataie de cap pentru cineva ca mine.

bekoChiar si aceste doua trei programe mi-a luat destul de mult timp sa le pricep. Desi totul pare atat de simplu. In teorie doar setezi programul, pui detergent si dai start, dar cand esti pe punctul de a o face, simti presiunea, doar sunt hainele tale acolo. Nu ai voie sa le strici alegand un program gresit, nu ai altele si maine ai nevoie de ele. Oricat ai vrea sa incerci un alt program, ceva te opreste, desi ai citit manualul de 10 ori.

Nu ma pot plange. Am o masina de spalat rufe mult mai buna decat cea de acasa. Pare mai simpla.. Pare. Programele sunt ceva mai scurte, spalarea e mai buna si uscarea este si ea superioara.  Sunt multumit de ea, dar parca raman tot la acelasi nivel. Am o oarecare teama sa incerc moduri noi. Gandul ca as putea gasi unul mai bun, nu ma lasa sa renunt. Problema e ca nu sunt altele mai scurte, eu le folosesc pe cele mai scurte. Nu am timp de stat si nici nu imi place sa o aud cum merge, pardon, functioneaza.

Este o masina de spalat Beko. Este un model nou si nu am gasit chiar nimic rau la ea. Totul imi place, totul este perfect. Chiar si consumul de energie si zgomotul sunt.. insesizabile. Nu se compara cu vechile masine de spalat, care pe langa faptul ca aveau un consum mare de energie, faceau un zgomot infernal. De multe ori se intampla sa o vezi cum fuge, neavand echilibru la partea de uscare a hainelor din program.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Secrete barbatesti divulgate

Cred ca imbracamintea unei persoane poate spune multe despre acea persoana, insa s-a confirmat ca mult mai multe lucruri spune

Un post de administrator

Nu de mult timp, dupa terminarea facultatii, am primit un post de administrator la firma unchiului meu. Mi s-a dat

Cum iti dezvolti copilul?

Chiar daca multi dintre noi inca nu am ajuns la varsta la care sa avem copii, trebuie sa stam un


Tags assigned to this article:
bekobeko.romasina dde spalat
Skip to toolbar