Locul de munca mult dorit

Am avut o perioada cand nu imi puteam gasi de lucru. La oricate interviuri mergeam, ori se cereau prea multe si nu se oferea salariul pe masura, ori programul era extrem, ori nu mai aveau nevoie de oameni.

Pot sa spun ca m-am simtit un pic cam ciudat. Uneori imi gaseam atat de multe locuri de hipomunca, ba chiar primeam si oferte, in timp ce eram anagajat. Cand ai nevoie, nu gasesti. E o regula. Poate faceam eu ceva gresit, am incercat intr-un alt domeniu, la fel de putin noroc.

In cele din urma am ajuns la concluzia ca vina era a mea. Nu cuatasem unde trebuie. Acum toata anunturile de angajare se gasesc pe Hipo. Din orice zona a tarii ai fi, gasesti locuri de munca in Brasov, Bucuresti, Cluj si orice alt oras mare sau mic. Sunt o multime de oferte, iar eu dupa ce am inceput sa imi caut aici, am gasit in mai putin de o saptamana. In 10 zile am fost angajat si deja castigam.

Cum spuneam, sunt in orice colt al tari, gasesti locuri de munca in Iasi, Constanta sau Timisoara. Din orice domeniu. Conteaza doar sa stii tu o meserie si sigur vei fi angajat.

E adevarat ca in unele domenii cererea de locuri de munca este mult prea mare, acolo e normal sa dureze mai mult pana se face o angajare. Sunt mai multe interviuri, se cauta cel mai bun candidat si in asemenea conditii in general se ofera un salariu mai mic. Daca ar fi fost invers, o cerere mare si putini doritori, salariile ar creste brusc, air timpul de care ai nevoie pentru a fi acceptat la o firma, e considerabil mai scurt.

Ideea e ca daca stii sa faci ceva bine, orice ar fi asta, iti vei gasi un loc de munca garantat. Daca doar ai impresia ca stii, iti vei gasi si asa, dar ceva mai greu. Totul tine de impresia pe care o faci la itnerviu. Multe firme prefera oameni pasionati de munca pe care o fac, sociabili si stabili, chiar daca nu au atata experienta ca si restul.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.