click aici

Dependent de… ceasuri


Demult îmi doream un ceas original, dar pana acum nu avusesem bani sa îmi cumpăr unul. Sunt fumator iar la niște pachete de țigări era o promoție și printre premii se afla și un ceas swiss. Adoram aceasta marca de ceasuri, în special cele subacvatice cum era acela.

watchshopAm decis să mă documentez mai mult despre acest ceas, așa ca am dat o căutare pe Google după cuvintele „swatch swiss pret”. După ce am rasfoit câteva dintre rezultatele aparute am văzut ca ceasul era destul de scump pentru buzunarul meu și chiar îmi doream sa câștig la acea promoție. Din nefericire acest lucru nu s-a întâmplat, de fapt niciodată nu am fost prea norocos. Așa ca m-am împăcat cu ideea și am zis sa mai arunc câte un ochi pe site-urile de ceasuri, măcar cu privitul sa rămân. Lucru pe care l-am și făcut.

Mi-am pus o cafea, mi-am aprins o țigara și am început sa bantui site-urile care se ocupau cu vanzarea ceasurilor. De exemplu pe unul dintre aceste site-uri am găsit alta marca de ceasuri care ma interesa și care îmi plăcea nespus de mult. Este vorba despre ceasurile Casio. Mi-aș fi dorit un ceas barbatesc Casio, dar cum nu îmi stătea în putere financiar sa mi-l achizitionez, acesta a rămas mereu la stadiul de dorința. Totuși am zis sa mai arunc un ochi pe acest site și la sectiunea de ceasuri casio dama. Desigur nu ma interesau ceasurile de dama, dar eram curiozitatea. Vroiam sa văd care sunt mai scumpe, cele de dama sau cele de bărbați. După ce am vizionat și câteva dintre ceasurile de dama , am ieșit de pe acel site cu inima stransa de suparare, deoarece nu îmi puteam cumpăra niciun ceas de acolo. Mi-aș fi dorit sa îmi permit unul măcar, dar din păcate trebuia sa accept realitatea.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Frumosi si… nebuni

Viata nu va fi niciodata mai frumoasa decat perioada copilariei si a adolescentei noastre. Imi amintesc si imi voi aminti

Totul pentru ingrijirea mea personala

Deoarece aparatele mele de tuns si de barbierit s-au invechit, am decis sa imi cumpar altele noi, bune si profesioniste.

Vacanta in Buenos Aires

Buenos Aires,denumit Parisul Americii Latine si capitala mondiala a tangoului, in care numele inseamna ”vanturi bune” in spaniola. In afara


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte