click aici

Pregatiri pentru bebe


Nevasta mea nascuse de curând. Aveam o minune de băiețel, care se nascuse perfect sănătos și eram foarte mandri de el. Era primul nostru copil și amândoi îl iubeam ca pe ochii din cap și eram decisi să facem absolut orice ne sta în putere sa îl facem fericit. Cum el creștea pe zi ce trecea, ne-am gândit sa ii luam un patut mai mare, deoarece cel pe care îl avea era unul destul de mic.

elefntAșa ca am intrat pe internet, în căutare de un patut nou pentru băiețelul nostru. Am dat o căutare rapidă după cuvintele „patuturi bebe” și ne-au apărut câteva rezultate. Am decis sa le rasfoim împreuna, deoarece aveam de gând sa ii luam bebelusului nostru un patut frumos și comfortabil. După câteva zeci de minute de cautari, am ales unul care ni s-a părut noua ca este destul de potrivit și comfortabil pentru el. Pe acel site se vindeau numai articole pentru bebelusi, așa ca am zis sa mai aruncam o privire, poate mai găsim ceva interesant și de care are nevoie fiul nostru.

Ne-a atras atenția niste scaune scoica. Era un scaun de tip scoica foarte frumos și destul de interesant. Fără sa mai stăm mult pe gânduri ne-am decis sa îl cumpăram și pe acesta, pentru ca pe viitor ii putea fi de folos. Tot uitandu-ne pe acolo la sectiunea de scaune pentru bebelusi, am observat ca pe acel site se vindeau și inaltatoare pentru scaune și chiar aveam nevoie de unul, dar pe acest site păreau cam scumpe. Așa ca am apelat la prietenul nostru Google, unde am dat o căutare după cuvintele „inaltator auto”. Am găsit câteva site-uri unde aceste produse erau mai ieftine și am ales unul dintre ele pe care l-am și cumpărat. Acum bebelusul nostru este extrem de fericit și se simte foarte confortabil în noul lui patut.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Casa bunicilor, cel mai frumos loc din lume

Întotdeuana mi-a plăcut să fac schimbări în casă, ba o draperie nouă, ba un covor. Chiar și bunicii mei o

Parinti spirituali

Nu sunt casatorit de foarte mult timp insa am avut norocul sa fiu parintele spiritual al unui copil minunat… si

Clinicco Brasov

Fete frumoase si foarte frumoase, oras sportiv si cel mai curat spital din Europa, medici buni   si foarte buni,


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar