Cum sa aduci stilul retro intr-o casa moderna

La fiecare douăzeci-treizeci de ani, lumea celor care se ocupa de design pare a se reinventa, dar într-un mod puțin mai bun de fiecare data. Fie că este vorba despre lumea modei, culori sau decor de case, stilul retro este un amestec eclectic de stiluri vechi și noi forme, sau noi forme cu materiale vechi si finisaje. Iată câteva modalități de a obține aspectul retro în casa ta moderna.

retroModele îndrăznețe și culori: stilul retro reunește modele îndrăznețe și culori în casa ta. Dacă vă bucurati de modele mari, încercați si utilizați-le pe zidurile cu tapet, vopsea sau picturi murale. Pentru acelasi afect pe mobila, ia în considerare utilizarea de țesături îndrăznețe și coordonarea textilelor, cum ar fi covoare, și ornamente pentru fereastra. Încercați să păstrati modelele îndrăznețe și culorile în câteva culori pentru paletate. Prea multe culori camera sa arate împrăștiata și neprimitoare.

Indicii subtile de stil retro: Dacă preferați, pentru a aduce stilul retro în casa voastra intr-un mod mai subtil, utilizați printuri mai mici și modele repetitive geometrice. În loc de culori indraznete, modernizati interioarele cu pasteluri și variații mute inchise. Utilizați modele în cantități mai mici, și infuzati-le in mod neutru în mobilier, podele și pereți.Chiar si o rama foto in stil retro poate fi de efect in acest caz.

Linii retro de mobilier cu finisaje moderne: formele curbilinii si circulare sunt caracteristici clasice de mobilier retro. Combinati o piele moderne cu lemn si lac si mobilierul este gata… va arata exceptional.. Cutreiera anunturi online, vanzari garaj si magazine de epocă unde puteti gasi piese vechi de mobilier care, reconditionate vor da casei voastre un stil retro-modern impecabil. Înlocuiti un material învechit cu unul de culoare nou și funky.

Modernism elegant: Dacă stilul tau decorativ se inclina mai mult spre minimalism modern, optează pentru câteva piese retro, care au curbe si linii simple. Scoateți cantitatile mari de mobilier din spațiul vostru, astfel încât ochiul sa se poate concentra pe câteva puncte focale ale camerei. Un set de sufragerie, amintind de stiluri de design retro, și împodobită cu lumina unui pandantiv dramatic poate moderniza interioarele voastre, instantaneu. Lasati prelucrarea lemnului complicat și detaliat pentru un alt stil. Stilul modern retro se bucură de forme libere, care sunt fluide în natură și invers.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.