Jocuri si amintiri frumoase

Cum e vacanta, stau si ma plictisesc in cea mai mare parte. Nu ma plang, imi place ceea ce fac. Este chiar mai bine decat sa ivnat pentru sesiune sau cine stie ce alte activitati stresante. Din cand in cand mai ies pe-afara sau mai merg in vizite la prieteni si vecini.

Astazi m-am decis sa merg la un vecin, care sta foarte aproape, dar pe care-l vizitez ceva mai rar. Sta chiar deasupra mea. Asa ca, am pornit, am batut la usa, mi-a deschis, am intrat, m-a poftit inauntru si ne-am dus in camera lui.

Are un calculator decent, dar un fix pentru jocurile vechi. Pe cand majoritatea din prietenii mei din zona aveam calculatoare, el abia putea visa la ele. Si-a luat ceva mai tarziu si a cam ratat toate jocurile la moda de pe vremuri.

Cand am vazut ce juca, am ramas uimit. Era un joc de prin 2005 cu vanatoare. Nu orice vanatoare. Era un joc in care vanezi dinozauri. Grafica nu e prea grozava, dar gameplay-ul este exceptional. Mi-a placut foarte mult la vremea lui si parca fiecare moment in care-l priveam cum joaca, imi aducea aminte cat de mult mi-a placut si imi facea sa imi doresc sa il joc din nou.

Cand am ajuns acasa, nu l-am cautat sa il instalez, stiam ca nu imi va merge asa ca l-am cautat online. Pe un site de jocuri online, gen xjocuri. Daca esti interesat, il poti cauta si tu, vezi categoria jocuri cu dinozauri. Am gasit ceva asemanator si nu l-am mai lasat cateva ore. Trebuie sa spun ca am asteptat cu nerabdare sa plec de la el, ca sa ma joc si eu. Nu imi place sa ma joc la calculatorul altuia si sa fi plecat dupa cinci minute nu era chiar bine.

O data cu acest joc, mi-au revenit o mare parte din amintiri. Tot cu acest vecin stateam serile si jucam Need for Speed 2. A fost o experienta tare placuta, dar acum chiar si jocurile online cu masini din 2015 arata mai bine si par mult mai realiste, decat un Need for Speed din 1997.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.