Afaceri noi la orizont

cash

De cand economia noastra, a Tarii Romanesti in general, se afla intr-o stare deplorabila iar autoritatile autorizate nu iau nici o masura, romanii se gandesc tot mai mult cum sa faca sa scoata bani din lucruri marunte. Se gandesc la fel si fel de afaceri, doar-doar ar mai castiga un ban in plus.

Majoritatea celor care au in casa electronice, fie ca sunt telefoane mobile sau cuptoare cu microunde in stare buna de functionare dar nu mai sunt folosite apeleaza la asa numitele amanete electronice pentru ca astfel recupereaza o parte din banii investiti in acele obiecte.

Alta parte a romanilor ajung sa munceasca pe un salariu mizer pentru a-si castiga existenta si pe langa job-ul propriu zis fac fel si fel de alte servicii pentru un banut in plus.

Insa o parte importanta a tarii, adica tineretul, decide sa plece dincolo in speranta unei vieti mai bune. Cei care au noro si castiga ceva bani afara se intorc in tara si isi deschid afaceri micute din care isi castiga traiul iar cei care nu reusesc sa castige nici in afara foarte mult, raman acolo decat sa vina in tara si sa nu aibe unde munci, macar acolo au o paine in mana.

E pacat ca s-a ajuns in situatia asta, pacat ca e nevoie sa plecam, sa ne indreptam spre alte orizonturi in loc sa ramanem la noi in tara si sa incercam sa facem ceva, sa luptam pentru o viata mai buna pentru noi si copii nostri.

Insa pentru un viitor mai bun trebuie taiat raul de la radacina dar acest lucri este aproape imposibil momentan…. oamenilor le este teama de nou!

 

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

2 thoughts on “Afaceri noi la orizont

  1. Poporul asta, Andrei, Elena sau cum va mai cheama ar avea de castigat daca parintii vostri ar lua o pauza din a ne oferi “castiguri”. Din neimplinrile, frustrarile, reglarile si lamentarile voastre nu castiga nimeni, ele doar ne amagesc si ne mint cum ca intr-o zi ne-am recupera tara, de la un astfel de TATA care are grija doar de copiii lui.

  2. Amanetul reprezinta o afacere foarte buna; si un ceas mai de calitate se poate amaneta si astfel poti scapa de o datorie cand nu mai ai bani.

Lasă un răspuns