click aici

Prezent si viitor cu ursitoarele de la OakiClub


Acum aproximativ doua saptamani am trecut printr-o experienta foarte frumoasa. Am fost rugata de o prietena sa-i fiu nasa copilului ei. E vorba de un Andrei-Alexandru, un copil in ochii caruia daca te uiti, te indragostesti instantaneu. Dar in acelasi timp, am avut si multe responsabilitati si mi-am dorit ca botezul lui sa fie unul perfect. Asadar, m-am gandit sa fac o surpriza parintilor si am contactat ursitoare, pentru ca evenimentul sa fie unul desavarsit, mai ales ca traditiile trebuie pastrate. Asadar, am apelat la specialisti si am foarte multumita de serviciile lor, iar invitatii au fost cu totii incantati.

Prima data m-am uitat pe site si am descoperit un program de jumatate de ora care include dansuri medievale foarte frumoase, realizate pe o coloana sonora in ton cu momentul in sine. Zanele au fost foarte frumoase. A fost vorba de Intepleciunea, Visarea si Ratiunea care prin rochiile lor, dar si prin cuvintele frumoase pe care le-au rostit ne-au facut pe toti sa ne gandim la viitorul celui mic, pe care deja il iubesc foarte mult. Emotionant a fost faptul ca toti invitatii au avut lacrimi in ochi la acest moment. Petrecerea a avut loc in Ploiesti, dar ursitoarele de la OakiClub merg si in alte orase, printre care Bucuresti, Sibiu, Deva, Reghin, Simeria, Buzau, Galati si multe altele. Lista poate fi consultata pe site-ul mai sus mentionat.

Daca aveti si voi nevoie de ursitoare, atunci ii puteti contacta pe cei de la OakiClub la numarul de telefon 0744.971.240. Astfel veti putea discuta cu ei toate detaliile, dar e nevoie sa vorbiti cu ei cu cateva saptamani inainte de marele eveniment, pentru a verifica daca ursitoarele sunt disponibile. Astfel, cu siguranta veti avea parte de o petrecere de neuitat, iar cel mic va fi incantat peste ani sa se uite la inregistrari si la fotografii.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Raceala la sfarsit de iarna

Dupa cum spune si titlul am racit si sunt topit. Daca acum ceva timp scriam un post in care anuntam

Castelul Peles – Obiectiv Turistic

Imi plac foarte mult drumetiile prin tara si nu numai. Iubesc in special obicetivele turistice de la noi din tara

Timp de relaxare

Cu ceva timp in urma imi facusem o cabanuta la munte. Din cauza serviciului istovitor si a distantei destul de


Tags assigned to this article:
NasaursitoareVisarea si ratiunea

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte