Galaxy Note 20 – data lansarii, pret si fisa tehnica

 

La fel ca in fiecare an, Samsung va lansa noua sa serie de Galaxy Note in al doilea trimestru, la aproape sase luni distanta de la lansarea celor mai recente telefoane din gama Galaxy S. Constructorul sud-coreean nu a facut prea multe comunicari oficiale, vrea sa mai tina o perioada secrete cateva din caracteristici. Insa, numeroase scurgeri provenite din surse fiabile ne aduc o serie de informatii cu privire la urmatorul Samsung Galaxy Note 20. Vom recapitula in acest articol tot ce stim despre el.

Care este data de lansare a lui Samsung Galaxy Note 20? In momentul in care aceste linii sunt scrise, Samsung nu a comunicat inca data evenimentului sau Unpacked pentru al doilea semestru al anului 2020. Din contra, Samsung a confirmat sosirea unui noi game de telefoane Note. Este putin probabil ca aceasta conferinta anuntata sa aiba loc fizic din cauza epidemiei cu Covid-19. In ultimii ani, seria Note era introdusa fie in august, fie in septembrie. Anul trecut, modelele Note 10 si Note 10+ erau prezentate la inceput de august pentru o comercializare pe data de 23 august. Ne putem astepta la un calendar similar pentru succesori.

Care va fi pretul lui Galaxy Note 20? Pentru moment, nicio scurgere de informatii credibile cu privire la preturile pe care urmeaza sa le practice Samsung nu a fost validata. Preturile ar trebui sa depinda de compatibilitatea 5G. Daca este prezenta, modelele Note 20 ar trebui sa fie mai scumpe decat modele din gama Note 10. In caz contrar, ar trebui sa fie afisate la un pret aproximativ de 959-1209 euro dat fiind faptul ca nu exista nicio inovatie majora cu privire la aceasta noua generatie de smartphone-uri.

In cazul modelelor S10, constructorul a ales sa nu ofere suport 5G. Un S10 5G a fost lansat totusi, mai scump, insa disponibilitatea sa era limitata in Europa.

Cate modele vor exista pentru seria Note 20? In ultima perioada, tendinta pe piata smartphone-urilor este aceea de multiplicare a modelelor si configurarii aceleasi serii. O strategie care permite acoperirea mai multor game de pret si, drept urmare, atragerea mai multor consumatori potentiali. Pentru moment, se stie ca vor exista doua modele, Note 20 si Note 20+, fiecare disponibil in mai multe variante de RAM si spatiu de stocare. Daca va exista o varianta Note 20 Lite, aceasta va fi lansata mai tarziu, cum a fost cazul si pentru Note 10 Lite care si-a facut aparitia abia in martie 2020. Samsung nu adopta deci aceeasi strategie ca si in cazul gamei Galaxy S care are dreptul la trei modele de la S10 incoace. De notat este faptul ca fabricantul ne-ar putea face sa descoperim in egala masura telefonul pliabil Galaxy Fold 2 in paralel cu prezentarea modelelor Note 20. Va fi vorba despre al treilea model care adopta o astfel de tehnologie dupa Galaxy Fold si Galaxy Z Flip.

Ecranul va beneficia de o diagonala de 6,42 inchi spre deosebire de 6,3 inchi in cazul lui Note 10. Note 20 va trebui sa se multumeasca cu un Snapdragon 865 vazut deja pe seria S20.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns