click aici

Lewis Hamilton acuza starurile de Formula 1 pentru tacere dupa moartea lui George Floyd

Lewis Hamilton acuza starurile de Formula 1 pentru tacere dupa moartea lui George Floyd

Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1 este revoltat de tacerea starurilor de Formula 1 cu privire la moartea lui George Floyd. Acesta sustine ca este o competitie „dominată de albi”.

  Iata ce a declarat Lewis Hamilton

„Unii dintre voi figurează printre cele mai mari vedete şi totuşi rămâneţi tăcuţi în faţa nedreptăţii”, a mentionat pilotul echipei Mercedes pe retelele de socializare in noaptea de duminica spre luni. Mai exact, dupa data de 25 mai al barbatului de culoare in varsta de 46 de ani. Acest barbat a murit in cursul unei actiuni a politie din Minneapolis.

Aceasta actiune a politistului a fost comentata de foarte multi sportivi dintre care si Michael Jordan, Lebron James şi Serena Williams.

„Nimeni nu mişcă un deget în industria mea, care este un sport dominat de albi. Eu sunt una dintre puţinele persoane de culoare şi rămân singur”, a mai spus pilotul.

„Credeam că veţi vedea acum de ce se întâmplă asta şi veţi reacţiona, dar nu sunteţi alături de noi”,  a adaugat Hamilton.

Cu toate astea Lewis Hamilton a declarat ca nu sustine manifestantii pacifisti „nu poate exista pace, atât timp cât aşa zişii noştri conducători nu fac nicio schimbare, nu doar în America, ci şi în Regatul Unit, în Spania, în Italia şi oriunde”.

„Maniera în care minorităţile sunt tratate trebuie să se schimbe. Noi nu ne naştem cu inima plină de rasism şi ură”,  a mai spus pilotul britanic.

Peste tot in lume sportivii dar si starurile au reactionat la moartea lui George Floyd. Mai mult de atat, trei jucatori  de culoare din Bundesliga au adus un omagiu celui decedat chiar pe terenurile de fotbal. Cazul acestui deces a impresionat oamenii din toate colturile planetei.

Acceseaza https://www.ucoz.ro/sport/ pentru mai multe stiri sportive. Doar asa vei putea fi la curent cu tot ce se petrece in lumea sportului.


Related Articles

Care sunt avantajele pieselor sport

Daca esti un mare fan al articolelor vestimentare sport, atunci cu siguranta ai gasit acest material la momentul potrivit. Articolele

Afla cum a reusit: Un parior din Romania a castigat 53.319 lei cu doar doua meciuri.

Un parior din România a dat o adevărată lovitură mizând aproape 7300 de lei pe două meciuri jucate de Real

Unde se vede partida Bute – Froch

Partida Bute – Froch o puteti viziona AICI sau mai in jos . Nu necesita descarcarea shopcast-ului si poate fi vizionat

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte