ATV-urile CFMOTO – Vârful industriei de vehicule off-road

image001

Scopul producătorilor de ATV-uri, SXS-uri sau motociclete a fost ca întotdeauna să aducă un plus de valoare în viața cumpărătorilor din magazinele lor, prin modelele de vehicule pe care le comercializează. Printre acestea se află și autoturismele provenind de la compania CFMOTO, veritabili inovatori și revoluționari.

CFMOTO – Locul întâi la nivel global

Compania CFMOTO s-a remarcat în industria de automobile off-road prin modelele lor inovatoare care dispun de tehnologii ultramoderne, care asigură atât un confort maxim și o manevrabilitate ușoară, cât și o motorizare foarte puternică și compactă. Această fabrică este în special cunoscută pentru construcția motoarelor cu răcire pe apă, motoare care au capacități cuprinse între 125cc și 963cc, făcând din vehicul un bun concurent pentru restul modelelor off-road de pe piață. Aceștia sunt specializați și în fabricarea Side-By-Side-urilor, a motocicletelor și scuterelor, însă pe primul loc în cadrul CFMOTO se regăsesc ATV-urile, de o mare calitate și performanță.

image002

Deși în primă instanță s-au dezvoltat doar în zona din care provin, cu timpul aceștia au reușit să ocupe locurile de vârf în întreaga lume. Ei au dezvoltat peste 12 modele și au produs 5 tipuri de motoare cu răcire pe lichid, pentru care dețin și o licență și au demonstrat că titlul de cea mai înalt tehnologizată fabrică pe care l-au primit în trecut a fost unul dobândit cu multă muncă și dorință.

Au hotărât să urmeze această cale a vehiculelor off-road datorită libertății și adrenalinei pe care o călătorie cu un astfel de autoturism o eliberează. Astfel că, au vrut să împartă aceste modele cu lumea întreagă, pentru ca toți să aibă posibilitatea unei aventuri pline de distracție.

ATV-urile CFMOTO CForce

Prețurile ATV-urilor CFMOTO din gama CForce încep de la o sumă accesibilă de aproximativ 3800 de EUR și ajung până la modele ce costă 10000 de EUR, pregătite să ofere o performanță maximă. În această categorie foarte avantajoasă de preț se regăsesc diverse modele, de la ATV-uri cu un singur la cele cu două locuri, de la modele cu 32 CP, până la modele ce livrează 85 CP. În schimb, toate au un lucru comun: confortul, siguranța și puterea. Modelele au omologare T3, înmatriculabile la primărie, dar vin și în variantele Euro5, înmatriculabile la poliție. Ele pot fi conduse prin deținerea unui permis de conducere de categoria B.

image003

Exemple de ATV-uri

Printre modelele care se încadrează descrierii de mai sus se află CFMOTO CForce 450L ’21 și CFMOTO CForce 850 XC EPS ’21. Ambele vehicule dispun de un design modern, un confort sporit, atât datorit[ scaunului și spătarului, cât și tehnologiilor avansate și stabilității mari pe patru roți. Puterea este redată prin motoarele cu o capacitate de 800cmc, în 2 cilindri, 4 timpi, 8 valve, SOHC, EFI și 67 CP în cazul CFMOTO 850 XC EPS și o motorizare cu 1 cilindru, 4 timpi, o capacitate de 400 cmc și o putere de până la 32 CP la modelul CFMOTO CForce 450L ’21.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns