ATV CF Moto 1000 OverLand …precizie și control

ATV CF MOTO

Made in China. Această etichetă ar putea să îți dea emoții în alegerea ATV-ului potrivit pentru pofta ta de adrenalină. Și totuși, renumele producătorului de vehicule de teren CF Moto este tot mai des întâlnit prin revistele de specialitate. CF Moto nu este un compromis, ci un pas important către un produs competitiv de calitate, bazat pe satisfacția clienților, un brand ce se dezvoltă prin investiție continuă în dezvoltare și cercetare.

Prestigiul recunoscut al autovehiculelor 4×4 ce poartă emblema CF Moto, destinate pentru a cuceri teritorii, reprezintă astăzi o realitate. Multe modele de ATV CF Moto sunt folosite la competiții sportive, devenind vedete la raliuri prin precizie și control. Modelele produse de CF Moto sunt compacte și precise. Aceste ATV-uri se pot deplasa cu brio în condiții de drum chiar impracticabile.

Majoritatea celor care aleg să fie la cârma unui ATV doresc în primul rând adrenalină, să simtă zgomotul motorului turat, să fie inspirație pentru distracție și siguranță în rulaj pe traseele preferate. Un ATV îți poate simplifica și munca, astfel că CF Moto poate fi mai mult decât o alegere potrivită.

O dată apăsată accelerația unui ATV CForce poți traversa orice teren accidentat printr-o manipulare facilă. Orice obstacol va rămâne în urma roților, iar tu vei fi adus fără emoții la destinație. Modelele de ATV produse de CF Moto, fie că ne referim la CForce, ZForce sau UForce sunt proiectate să îți ofere manevrabilitate ușoară și să îți inspire încredere pentru a depăși obstacolele din cale.

Vehiculele ATV UForce produse de CF Moto sunt dedicate sarcinilor utilitare. Modelele robuste CForce pot fi utlizate și la sarcini agricole sau transportul unor încărcături grele. Dacă te prinde noaptea din urmă, vei găsi calea spre casă folosind farurile cu led din dotare.

Modelul de ATV CForce 1000 Overland este vedeta cea mai puternică din gama de ATV-uri CF Moto. În șaua acestui model fiecare evadare va fi o experiență cu adevărat inedită. Manevrabil, confortabil și puternic. ATV-ul CF Moto CForce 1000 Overland are sub capotă un motor cu doi cilindri V-Twin, cu o capacitate de 963cc ce dezvoltă 79 de cai putere. Confortul în manevrabilitate este asigurat de o cutie de viteze automată, de servodirecția electronică, dar și de amortizoarele pe gaz ajustabile.

Modelul de ATV CForce 1000 Overland are un aspect extrem de bine finisat. O bijuterie pe patru roți, sportivă și echipată pentru a face față în cele mai grele condiții. Modelul se poate mândri cu dotări standard de accesorii incluse, opționale la modelele concurente. Modelul poate fi echipat cu portbagaje detașabile, are parbrizul integrat la partea din față a caroseriei, plus apărători de mâini. Micul monstru străbate teritoriile din cale folosind anvelopele off-road, montate pe jantele generoase de 14 inch.

Pentru protecție și utilitate modelul ATV CForce 1000 Overland beneficiază de bare de protecție din otel ranforsat, montate pe față și pe spate, un scut de protecție durabil realizat din polietilenă de înaltă densitate, faruri moderne iluminate cu LED pentru a-ți asigura o vizibilitate crescută. Avantaje pentru a petrece ore de adrenalină oferind în același timp cea mai mare plăcere de a conduce.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns