click aici

Manchester United va introduce separatoare intre scaune

Manchester United va introduce separatoare intre scaune

Clubul Manchester United va testa scaune cu separatoare pentru unii fani. Mai exact, se vor instala 1.500 de scaune cu bariere intre ele, intr-o parte a stadionului. Aceasta masura va oferi posibilitatea unei sectiuni mai mici de fani sa poata sta jos sau in picioare.

   Vrei mai multe detalii?

Ei bine, masura va fi testata in cotul din nord-estul stadionului Old Trafford deoarece nu va obstructiona vederea celor care  aleg sa stea in picioare.

Clubul isi doreste sa instaleze acest model nou de scaun inainte de incepera relaxarii rectrictiilor anti-COVID-19.

“Ar trebui spus, din capul locului, că prioritatea noastră absolută este să-i menținem pe oamenii noștri în siguranță față de pandemia de COVID-19” a declarat directorul de management al clubului, Richad Arnold.

“Poate părea ciudat să vorbim despre planurile de stadion la vremea asta, însă fotbalul și fanii noștri se vor întoarce când va fi destul de sigur, iar pregătirile noastre pentru acel moment trebuie să continue pe fundal.

Credința noastră este că introducerea locurilor cu separatoare va mări siguranța spectatorilor în zonele stadionului unde, precum și la alte cluburi, am văzut exemple de oameni care stau mereu în picioare.

Dacă încercarea are succes, am putea lua în considerare implementarea extinsă a scaunelor cu separatoare în alte părți ale stadionului”, a mai declarat acesta.

O echipa din prima liga engleza, mai exact Wolverhampton Wanderers FC a introdus deja scaunele cu bariere de siguranta in stadion.

Fanii cluburilor britanice de fotbal au adus in discutie succesul scaunelor cu separatoare care se foloseau in multe alte ligi. Pe langa siguranta aceste scaune mai ofera si o atmosfera placuta pe stadion.

Consiliul Trafford a aprobat testul pe Old Trafford dar asta dupa ce clubul si grupurile de suporteri au lucrat impreuna la plan.

Manchester United Trust a declarat “Suntem încântați că clubul a dat undă verde să meargă mai departe cu testarea locurilor cu separatoare pe Old Trafford”.

Vezi pe acest site mai multe stiri sportive care te-ar putea interesa.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Related Articles

De ce Uruguay are patru stele pe tricou?

Ai remarcat poate si tu acest lucru. Pe tricoul albastru ciel al nationalei uruguayene se poate observa patru stele aurii

Lewis Hamilton acuza starurile de Formula 1 pentru tacere dupa moartea lui George Floyd

Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1 este revoltat de tacerea starurilor de Formula 1 cu privire la moartea lui George

Afla cum a reusit: Un parior din Romania a castigat 53.319 lei cu doar doua meciuri.

Un parior din România a dat o adevărată lovitură mizând aproape 7300 de lei pe două meciuri jucate de Real

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte