FC 450, cel mai sofisticat motocross în 4 timpi din gama Husqvarna Motorcycles

image001

Husqvarna FC 450 poate fi considerat apogeul gamei Husqvarna motocross și utilizează tehnici de inginerie avansate nu doar pentru a furniza putere masivă prin intermediul motorului 450 cc care vine amplasat strategic cu un centru ideal pentru a beneficia de manevrabilitate la nivel ridicat. Adăugarea sistemului de launch control permite o accelerare perfectă, în vreme ce ergonomia de top în clasa sa și controlul tracțiunii îi permit riderului să se bucure de control deplin în toate condițiile la pilotare. Vă invităm să descoperiți cele mai noi motociclete Husqvarna sau de la alți producători de renume, alături de o colecție de echipamente moto / off-road diversificată, unde veți găsi absolut orice aveți nevoie, de la căști și cizme de protecție, până la mănuși, ochelari, bluze și pantaloni de la cele mai celebre mărci în domeniu.

FC 450 este un dirt bike care impresionează prin performanță și aduce o serie de îmbunătățiri. Printre acestea se numără ambreiajul hidraulic upgradat și un sistem Brembo modern, ce asigură putere de stopare superioară în toate condițiile. De la prima vedere, veți observa grafica stilată, care este caracterizată prin combinația de alb cu albastru închis care complementează designul de inspirație suedeză.

Motorizarea puternică este un beneficiu major oferit de Husqvarna FC 450. Capul cilindrului SOHC este incredibil de compact și de ușor ca greutate și utilizează un profil scurt localizat cât mai aproape posibil de centrul de greutate, fapt ce servește pentru o îmbunătățire semnificativă a manevrabilității și agilității acestei motociclete. Motorul este capabil să livreze nivele precise de cuplu și răspuns la accelerație. Sistemul de ventilare permite un flux de aer nerestricționat cu protecție maximă pentru filtrul de aer. Sistemul TWIN AIR poate fi accesat cu ușurință, fără a fi nevoie de unelte.

Cadrul din oțel crom molibden cu geometrie avansată și caracteristici de flexiune asigură un feedback fără precedent pentru riderul din șa, alături de absorbția energiei și o stabilitate de excepție la rularea în linie.  Fibra de carbon este un material renumit pentru rezistența sa deosebită și pentru greutatea extrem de redusă. Datorită acestor motive, gama de dirt bike-uri Husqvarna MX dispune de un subcadru din compozit unic, ce are în componența sa 30% fibră de carbon.

Motorul cu 1 cilindru, 4 timpi, de capacitate 449.9 cm³ vine cuplat la o cutie cu 5 viteze. Riderul beneficiază de pornire electrică. De asemenea, pilotul poate alege între două hărți de motor, poate activa sistemul launch control sau opta pentru caracteristica de control al tracțiunii. Unitatea de management al motorului Keihin EMS asigură funcționarea în parametri optimi.

Designul curat de inspirație suedeză și ergonomia au fost atent prelucrate pentru a livra confort de excepție și control, ceea ce le va permite piloților să își pună potențialul în valoare la cel mai ridicat nivel pentru perioade extinse de timp. Punctele de contact au fost poziționate specific după nenumărate ore de teste pentru a permite mișcarea fără probleme în jurul motocicletei.

La capitolul șasiu, Husqvarna FC 450 se remarcă prin echiparea cu suspensia față WP XACT-USD, Ø 48 mm, lungimea cursei de 300 mm și cu suspensia WP XACT pe spate cu monoamortizor și cursă de lungime 300 mm. Șaua are o înălțime de 940 mm. Sistemul de frânare se bazează pe frânele pe discuri puternice cu diametru 260 mm pe față și, respectiv, 220 mm pe spate.

Suma de specificații tehnice la cele mai noi standarde, aspectul și dotările moderne fac din Husqvarna FC 450 un dirt bike foarte competitiv în categoria sa.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns