ATV Can-Am Outlander MAX DPS 570 – avantaje la pilotare

image001

Outlander MAX DPS 570 reprezintă un ATV categoria midsize care face parte din gama de ATV-uri premium BRP Can-Am. Acest ATV 570 cc se diferențiază de varianta standard de la care preia motorizarea Rotax eficientă prin dotarea cu sașiu lung și servodirecție, precum și prin suma de echipamente moderne specifice pachetului MAX. Outlander MAX DPS 570 poate fi considerat un vehicul 4×4 de teren foarte practic în multe situații, atât pentru o paletă largă de sarcini utilitare, cât și pentru activități de recreație în medii off road. ATVRom Piatra Neamt pune la dispoziția celor interesați întreaga gamă de ATV-uri și SxS-uri Bombardier, alături de accesorii ATV diversificate și echipamente de protecție pentru rideri.

Dotarea cu sașiu lung înseamnă că Outlander MAX DPS 570 poate acomoda în condiții de confort optime și un pasager. Modelul Can-Am de față include standard sistemul Convertible Rack System (CRS), astfel încât șaua pentru pasager va putea deveni cu ușurință spațiu de stocare în caz de nevoie (nu este inclusă cutia de depozitare). Coechipierul se bucură de confort mulțumită unui sistem de ergonomie dinamică, ce înglobează mânere de susținere și praguri ridicate. Servodirecția Tri-Mode DPS (Dynamic Power Steering) ajută la îmbunătățirea confortului și a manevrabilității la viraje strânse pe iarbă și pe teren accidentat cu obstacole diferite (bușteni, pietriș, nisip etc.).

Can-Am Outlander MAX DPS 570 vine echipat cu motorul Rotax 570 de ultimă oră, cu 2 cilindri, pe răcire cu lichid, 570 cmc și este capabil să dezvolte până la 48 cai putere, suficient pentru o plimbare antrenantă pe traseul forestier sau montan preferat. Colecția de featuri include o cutie de viteze automată CVT, moduri de tracțiune selectabile 2WD / 4WD și diferențial față autoblocant Visco-Lok QE. Seria de atribute tehnice continuă la nivelul șasiului cu o suspensie față cu braț dublu tip A, lungimea cursei 229 mm și suspensie spate TTI independentă, cursa 224 mm, ambele cu amortizoare pe ulei. Pachetul de dotări standard este completat de frânele pe disc puternice, jante din oțel de 12 inch, portbagaje pe față și pe spate de capacitate 54.4 kg, respectiv 109 kg, plus un compartiment de stocare amplasat în partea din spate de capacitate 10.9 litri. La fel precum restul modelelor din lineup, și acest ATV vine prevăzut din fabrică cu sistemul inovator LinQ pentru atașarea rapidă a accesoriilor.

Modelul de ATV 570cc de fata este precablat pentru troliu și asigură o capacitate de remorcare de 590 kg. Șaua riderului are înălțimea de 858 mm și favorizează o poziție de pilotare naturală. Comunicarea rider-vehicul se realizează prin intermediul instrumentarului de bord modern cu display multifuncțional digital, ușor de accesat și care cuprinde toate datele necesare călătoriei: vitezometru, turometru, contor de parcurs, indicatori trip și ore, nivel combustibil, treaptă viteză, indicator 4×4, ceas. Specialiștii ATVRom vă pot ajuta cu orice alte informații despre ATV-ul Outlander MAX DPS 570 sau despre alte modele Can-Am, precum și cu sfaturi privind echipamentele off road de protecție corespunzătoare!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns