CFMOTO 650MT ABS ’21 – Aventură pe două roți

image001

Pe parcursul unei perioade îndelungate, oamenii au încercat să găsească orice posibilă modalitate de mijloc de transport, cu care să poată călători prin lume, fie pe uscat sau pe mare, fie sub nivelul marii, în spațiul aerian sau chiar mai departe de limitele impuse, în spațiul cosmic. Însă, până la deținerea unei rachete proprii mai este o cale nu prea apropiată de prezent. O soluție mult mai realistă este deținerea unor vehicule clasice, care și-au făcut într-un mod eficient treaba, pe parcursul a zeci de ani. Printre aceste alternative de autoturisme, se remarcă un model practic și compact, pe două roți, și anume motocicleta.

Alegerea modelului ideal de motocicletă

De-a lungul anilor, pe piață au apărut o multitudine de motociclete, cu diverse design-uri, motorizări și scopuri. Însă, printre modelele contemporane, proaspăt produse în 2021, se află CFMOTO 650MT ABS ’21. Adaptată la cerințele impuse de cumpărătorii din prezent, acest vehicul este alegerea ideală pentru un drum scurt, prin oraș, sau pentru o călătorie departe de zgomotul obositor din zona urbană.

Avantaje

Acest model special de motocicletă poate fi achiziționat direct de la dealeri autorizați, precum ATVRom Brasov, care iți vor oferi cea mai bună variantă de preț, cele mai importante informații despre vehicul și o încredere că achiziția va ajunge la tine în condiții optime. Vei avea de asemenea parte de o garanție pe 3 ani, pe care ulterior o vei putea extinde până la 4 sau chiar 5 ani.

Siguranța ta se află pe primul loc în cadrul companiei CFMOTO. De aceea, ei au pus în componența vehiculului handguards, ce iți vor oferii o mai mare protecție în cadrul traseelor off-road. În plus, acestea oferă și o majorare de confort, deoarece îți vor încălzi mâinile pe parcursul sezonului rece. De altfel, și motocicleta ta va fi protejată în cazul unor accidente, datorită unor crashbars, care vor preveni contactul dintre motor și carosabil și vor reduce daunele produse asupra motorului și a vehiculului în momentul căderii pe o parte laterală, dar care îți pot salva chiar și ție viața, reușind să oprească motorul de o greutate mare să se prăbușească asupra ta.

image002

Catacteristici tehnice și de design

CFMOTO 650 MT ABS ’21 este un vehicul de tip Sport Touring, adică o variantă care a reușit să îmbine caracteristicile de lungă distanță cu performanța unei motociclete sport. El vine la pachet cu un motor în 2 cilindri în linie, în 4 timpi, EFI, cu o capacitate de 649.3 cmc și o putere de 60 CP, dezvoltată la 8500 rpm. Acesta mai dispune de o cutie de viteze cu 6 trepte și un rezervor de 18l, o capacitate ideală pentru o ieșire de cursă lungă. Design-ul modern reușește să facă prețul foarte accesibil să pară o simplă glumă, deoarece alte modele cu acest design apar pe piață la un preț supraestimat, căruia buzunarul tău îi va face cu greu față.

Așadar, dacă îți dorești să deții un vehicul cu un bun raport calitate/preț, cu o motorizare puternică, un design remarcabil și care îți va asigura o protecție sporită, CFMOTO 650 MT ABS ’21 este soluția ideală pentru tine.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns