Membri ai familiei regale care au disparut in mod tragic

Din nefericire, orice familie are lotul sau de tragedii si monarhia, indiferent de origine, nu face exceptie de la regula. De-a lungul istoriei numerosi au fost membrii familiei regale care au trait adevarate tragedii, au avut parte de destine teribile. Unii au indoliat o natiune intreaga din cauza disparitiei bruste. Descopera sau redescopera care sunt membrii familiei regale care au avut parte de o disparitie tragica.

Lord Louis Mountbatten. Lord Louis Mountbatten era unchiul printului Filip si era extrem de apropiat de printul Charles care il considera un mentor. Ofiter in cadrul marinei regale britanice, nascut printul Louis Battenberg, a fost victima unui atentat terorist in timp ce se afla la casa de vacanta.

Un membru al armatei irlandeze republican (IRA) a fixat o bomba pe vaporul sau care a explodat in momentul in care Mountbatten a plecat la pescuit impreuna cu nepotul sau, Nicolas. Ambarcatiunea a fost distrusa in totalitate si Mountbatten, care a fost gasit in viata de un pescar, a decedat la scurt timp din cauza ranilor. Nepotul sau a supravietuit.

Grace Kelly. Grace Kelly, o actrita cunoscuta pe vremuri, s-a retras la doar 26 de ani pentru a deveni printesa de Monaco, casatorindu-se cu printul Rainier al III-lea. Cu toate acestea, basmul a luat sfarsit in mod brutal pe data de 14 septembrie 1982.

Dupa ce a petrecut cateva zile la ferma familiei din Roc Agel, impreuna cu fiica sa, Grace Kelly s-a indreptat spre palatul din Monaco pe data de 13 septembrie. Pe drum, Grace Kelly s-a simtit rau si a pierdut controlul masinii. Pasagerele au fost conduse la spital in stare critica insa Grace Kelly a murit la spital pe data de 14 septembrie, nu a supravietuit.

Masacrul familiei regale nepaleze. Pe data de 1 iunie 2001, familia regală nepaleză a fost ținta unui eveniment teribil. Prințul Dipendra, în vârstă de 29 de ani, a deschis focul asupra familiei sale și și-a ucis tatăl (pe regele Birendra), pe mama sa, pe fratele său mai mic și pe toți cei apropiați aflați în apropiere în acea zi inaine de a se sinucide.

Prințul Dipendra era extrem de furios in acea zi din cauza ca mama sa se opunea vehement casatoriei sale. Cu toate acestea, nu a murit imediat, in ciuda ranilor pe care si le-a provocat de unul singur, a fost proclamat rege chiar daca era in stare comatoasa.
Dupa ce a “domnit” trei zile, a decedat pe data de 4 iunie 2001.

Printesa Diana. Moartea popularei printese Diana este fara indoiala unul din cele mai mediatizate decese regale contemporane. Pe data de 31 august 1997, Lady Di a fost victima unui teribil accident de masina dupa ce a parasit hotelul Ritz din Paris.

Soferul sau, Henri Paul si iubitul sau de la acea vreme, Dodi Al-Fayed au decedat pe loc in timp ce printesa Diana a decedat pe patul de spital in urma ranilor suferite, la cateva ore dupa accident. Singurul supravietuitor a fost garda de corp, Trevor Rees-Jones.

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns