Care sunt vedetele care sufera de alergii?

Pentru a va demonstra inca o data, daca era nevoie, ca si vedetele au aceleasi probleme ca si noi.

Chiar daca tu nu suferi de alergii, cu siguranta ai azuit vorbindu-se de ele. Fara tratament, o alergie poate pune rapid in pericol viata unei persoane. S-a dovedit faptul ca alergiile alimentare au crescut cu 50% in randul populatiei infantile intre anii 1997-2011.

De la Ariana Grande la Steve Martin, si vedetele sufera de alergii si au decis sa vorbeasca despre ele pentru ca publicul sa fie mai bine informat.

Ariana Grande

In mai 2019, cantareata a fost nevoita sa isi anuleze concertele din cauza unei reactii alimentare la rosii. Cantareata a declarat ca senzatia este groaznica, ca si cum ai inghiti un cactus. In 2012 a descoperit ca este alergica si la banane.

Mark Walhberg

Actorul a publicat o poza cu rezultatele analizelor in deptul careia a scris ca a avut nevoie de 49 de ani sa realizeze ca este alergic la aproape tot.

Serena Williams

Serena Williams a declarat intr-un interviu pentru Fitness Magazine ca este alergica la alune si la grau.

Drew Barrymore

Actrita este alergica la cafea si la usturoi. A declarat la un moment dat ca daca consuma usturoi are dureri intense.

Jessica Alba

Actrita sufera de o alergie mai ciudata: produsele pentru par. A declarat ca a fost nevoita, in nenumarate randuri sa mearga la urgente, sa ia antibiotice si ca exista cazuri in care are probleme cu vederea. Doctorul a banuit ca sufera de alergii la diferitele ingrediente existente in produsele pentru par.

Miley Cyrus

Dupa ce a primit o multime de critici in aprilie 2012 din cauza ca era extrem de slaba, cantareata a raspuns prin intermediul unui tweet: tuturor celor care ma considerau anorexica le spun ca sunt alergica la gluten si la lactoza. Nu este vorba despre greutate ci de sanatate.

Bill Hader

Pe platourile de filmare pentru The Skeleton Twins, in 2013, Bill Hader a avut o reactie extrem de urata dupa ce a ingerat o bucata de ciocolata cu alune. Intr-un interviu, acesta a explicat ca un membru al productiei i-a dat asigurari ca nu este vorba despre alune, nu a realizat de faptul ca untul de alune are de fapt aceleasi efecte…

Jessica Simpson

Dupa ce, in anul 2006, a suferit de o hemoragie interna, Jessica Simpson a descoperit ca era alergica la branza, la grau si la rosii, la ardei, la cafea, la porumb si la…ciocolata.

Kim Kardashian

Kim Kardashian si-a dat seama ca sufera de alergie in timp ce filma pentru cunoscutul reality show in care a aparut ani de zile. A vizitat Florida si a trecut pragul unei clinici dedicate alergiilor si atunci a inteles ca este alergica la pisici. A fost nevoita mai apoi sa se desparta de pisica sa persana, oferita de iubitul sau din acea perioada, Kanye West.

Eva Longoria

Actrita a fost intotdeauna alergica la parfumuri, care ii provocau crize de stranut. Drept urmare, in 2009 a decis sa isi creeze propria marca de parfumuri pentru a nu agrava simptomele.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/people/442070/ces-stars-souffrent-dallergies

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns