Vedetele care au tinut secret maladiile lor grave

Chiar daca unele vedete au viata mereu sub lumina proiectoarelor, foarte multe dintre ele aleg sa tina secret sau privat multe evenimente importante din viata lor, precum un diagnostic mai grav, de exemplu. Si totusi, in ultimii ani, foarte multe dintre ele au regasit forta de a vorbi despre ele, impartasind unele experiente dupa ce au trecut cu bine peste ele.

Emilia Clarke. Actrita a declarat ca a suferit in trecut de două anevrisme cerebrale atunci cand avea in jur de 20 de ani, un lucru ce o putea omori sau sa o impiedice sa mai vorbeasca vreodata. In anul 2019 a scris un eseu pentru New Yorker unde a descris spaima prin care a trecut in 2011 la primul sau anevrism si in 2013, in timpul celui de -al doilea.

Alicia Witt. In iunie 2022, actrita a declarat pe Instagram ca a suferit de cancer de san, celebrand succesul tratamentului sau. A partajat cu fanii mai multe poze si a scris mai multe despre chimioterapia sa si operatia prin care a trecut.

Chadwick Boseman. Cand in 2016 a fost diagnosticat cu cancer de colon, acesta a decis sa tina pentru el si doar pentru cei apropiati aceasta veste. S-a concentrat asupra carierei sale si a sustinut asociatiile caritabile care luptau contra cancerului.

Dar, in anul 2020, cancerul a evoluat si in august, actorul ne-a parasit, din nefericire.

David Bowie. Atunci cand moartea artistului a fost anuntata in ianuarie 2026, toata lumea a fost socata. Nimeni nu stia ca acesta suferea de cancer la ficat inca cu 18 luni înainte de moartea sa.

Steve Jobs. In anul 2011, fondatorul Apple a murit din cauza unei insuficiente respiratorii care a aparut ca urmare a reaparitiei cancerului de pancreas cu care s-a luptat timp de 20 de ani. Lupta sa contra cancerului a fost tinuta secreta si nimeni nu stia asta, in afara de Bob Iger.

Robin Williams. La putin timp dupa tragica sa sinucidere din anul 2014, vaduva sa a declarat ca sotul sau a fost diagnosticat cu maladia Parkinson cu putin înainte de moartea sa. Conform declaratiei sale, acest diagnostic a fost una din cauzele sinuciderii sale.

Alan Rickman. Publicul a ramas fara cuvinte atunci cand moartea actorului din Harry Potter a fost anuntata in anul 2016. Actorul a tinut in secret lupta sa contra cancerului.

Charlie Sheen. In anul 2015, vedeta serialului Two and a half man a declarat ca era pozitiv cu virusul HIV. Dar, acest diagnostic nu a fost unul nou, ci dat deja de patru ani.

Avril Lavigne. In anul 2015, celebra cantareata a declarat ca si-a revenit in urma bolii Lyme, care a tinut-o la pat timp de cinci luni. Aceasta a fost muscata de o capusa in primavara anului 2014 si a suferit de o forma destul de grava a bolii Lyme.

Gene Wilder. Atunci cand actorul si-a pierdut viata in anul 2017, familia sa a declarat ca acesta suferea de maladia Alzheimer de trei ani deja. Dar actorul a ales sa ascunda acest lucru fanilor pentru a-i proteja deoarece voia sa le aduca mereu zambetul pe buze.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns