Cauti un salon in Cluj? Nu te obosi prea tare si mizeaza pe Stailer!

stailer_44

Mersul la salonul de infrumusetare este pentru unii o rutina. Fac asta destul de des, o data la doua saptamani. Nu mai departajam publicul spunand ca poate femeile frecventeaza mai des astfel de locatii, este clar ca si barbatii sunt foarte atenti la aspectul lor. Indiferent din ce tabara esti, cand te afli in cautare de salon in Cluj spre exemplu, nu te obosi prea tare. Alege Stailer si in randurile de mai jos vei afla si de ce!

Cauta mai rapid orice salon, programeaza-te la fel de rapid!

Daca esti in cautarea unui salon Cluj trebuie sa stii ca nu este nevoie nici sa suni cine stie cati prieteni, nici sa cauti salon dupa salon. Iar cand vine vorba de programari, unii practic se roaga sa gaseasca un loc liber. In cele din urma ajung sa faca un compromis, sa decida programarea in functie de timpul liber al stilistului.

Stii ca se poate si altfel? Poti face cautarile dorite prin Stailer, platforma dedicata digitalizarii in materie de programari la saloane. Are si o aplicatie dedicata, ce poate fi descarcata gratuit si instalata in cateva clipe.

Cauta salonul dorit, stilistul dorit sau cauta ce este disponibil pentru tine in functie de data, ora si orasul tau. Stailer filtreaza in cateva secunde ceea ce tu ai putea cauta mult si bine.

Competitia este acerba – cum alegi un salon?

Exista o competitie acerba in acest domeniu. Insa unii joaca mai putin ortodox din punct de vedere fiscal. Ei bine, fereste-te de astfel de situatii, iar Stailer te ajuta. Saloanele inscrise aici respecta standardele in vigoare, sunt toate ok din punct de vedere fiscal si in plus isi pun serviciile la dispozitie cu maxima transparenta.

Fiecare salon inscris aici are toate detaliile prezentate, de la durata unui serviciu si pana la costuri, cum arata salonul, cum sa ajungi acolo. Extra tip, ai pe pagina stailer.ro si un catalog de inspiratie, unde poti observa diverse servicii prestate si daca esti in cautarea acelui specialist care sa iti faca schimbarea de look dorita, ei bine te poti inspira din portofoliul foto de aici.

Cat te costa sa folosesti Stailer?

Nimic. Poti utiliza aceasta metoda ori de cate ori esti in cautarea serviciilor de hair and beauty. Daca ai cont creat, de fiecare data cand te vei intoarce pe platforma nu va mai trebui sa iti completezi datele, caci iti raman salvate. Insa la fel de bine poti utiliza Stailer si fara cont.

Pana la urma este vorba de digitalizare, de un nou trend in materie de orice, caci ne cam obisnuim deja sa ne facem programari online pentru orice vizita la institutii sau cabinete. Nu mai sta in asteptarea ca cineva sa renunte sau sa ramai in sala de asteptare a unui salon pana cand, printre programari, isi vor face timp si pentru tine. Rezerva un loc pe scaunul stilistului, prin Stailer. Afla toate detaliile necesare din pagina oficiala.

Contact: support@stailer.ro

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns