Despre mobilierul dormitorului

15 Despre mobilierul dormitorului

Dormitorul este locul în care ne petrecem 1/3 din viața noastră. În acest articol vom rezuma cele mai importante aspecte pe care trebuie să le țineți cont dacă ați decis să le furnizați singur. Confortul și calitatea somnului, două lucruri care sunt obiectivul nostru principal!

Mobilierul din dormitor

Numărul lor în această cameră ar trebui redus la un minim absolut – recomandă experții. Tot ce ține de somn are un loc acolo, dar lucruri inutile – în orice caz.

Lăsați accentul în cameră să fie patul, nu dulapul. Dacă ați decis să scăpați de ea, puteți pune dulapuri mai mici sau comode în care să vă păstrați lucrurile.

Nu combinați mobilierul scăzut și cel înalt în dormitor, deoarece proporțiile se vor pierde complet. Toate acestea duc la un disconfort pe care îl vei simți mereu.

Decoratiuni suplimentare

Tot ceea ce nu este mobilier va fi echivalat cu decor. Dacă doriți o atmosferă mai intimă puteți pune o imagine frumoasă, dar în niciun caz portrete de familie. De exemplu, le puteți lăsa pe raftul din sufragerie. Lumina mai slabă este, de asemenea, o opțiune perfectă, deoarece rămâne o cameră de odihnă. Jaluzelele sunt obligatorii, deoarece vor restricționa accesul la soare, care va dori să vă trezească în fiecare dimineață. Covorul moale ca tranziție la patul preferat este o idee minunată – atmosfera cu el este de multe ori mai romantică. Pariați pe ceva mai mic ca mărime pentru a nu distrage atenția de la personajul principal – patul!

Lăsăm cel mai mare lucru pentru final, și anume setul de dormitor. Un lucru atât de simplu care transformă chiar și cea mai obișnuită cameră într-un adevărat paradis. Dacă aveți limite în orice altă alegere, nu le stabilim aici. Vă oferim o mare varietate de țesături diferite, cum ar fi bumbacul, satinul de bumbac, mătasea, bambusul, ranfors și altele pe care le veți putea combina întotdeauna. Nu este nimic mai frumos decât lenjeria de pat potrivită, ceea ce face camera și mai atractivă! Și să nu uităm că acesta este tot ceea ce este necesar pentru o cameră pe care ar trebui să o numim „dormitor”.

Dormitorul NU este un birou

Dormitorul nu este un birou, o cameră de călcat, o cameră de depozitare sau o zonă de divertisment. Eliminați de acolo toate articolele pe care le asociați cu aceste descrieri. Redați muzică și uitați de oboseala de astăzi, dar nu uitați – dispozitivele sunt departe de paturi!

Să ne bucurăm de o seară liniștită …

Aici este timpul să vă bucurați de o seară liniștită, care va fi umplută doar cu momente pozitive și un somn bun. DAR! Pentru a vă bucura de acest somn sănătos și complet trebuie să fiți convins că aveți un model de lenjerie de pat de înaltă calitate.

Sursă: kapere.com

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns