Cele mai bune orase de vizitat in 2022

In timp ce tarile ies incetul cu incetul din pandemie si imbratiseaza o nou era a turismului, concentrarea pe drurabilitate si pe piata de calatorii nationale solide se dovedeste a fi un lucru util pentru a ajuta orasele sa se redreseze. Iata care sunt cele mai bune orase de vizitat in 2022.

Paris
Gazduind Muzeul Luvru, Notre-Dame de Paris, Disneyland si Turnul Eiffel, Franta este una din cele mai vizitate tari din lume, cu un sector de turism care creste in fiecare an cu aproximativ 35%. Cresterea calatoriilor interne a contribuit la reluarea economica a tarii, care a fost grav afectata de pandemie. Paris este clasat pe locul doi in termeni de politica turistica si atractivitate de la acceptarea turistilor internationali incepand cu jumatatea anului 2021 si eliminarea testelor pcr pentru calatorii europeni vaccinati.

Amsterdam
In 2021, Amsterdam a investit aproximativ 113 000 USD pentru a atrage turistii, facand reclama la atractiile unice oferite, precum arta stradala. Cu scopul de a face orasul mai placut pentru locuitorii sai si de a-si imbunatati reputatia in randul turistilor, primaria din Amsterdam a propus o interdictie pentru turistii care au intentia sa viziteze cafenelele cannabis.

Madrid
Cu scopul de a imbunatati calitatea aerului si de a reduce caldura produsa de activitatile umane, Madrid ar trebui sa dispuna de un “perete vegetal” de numai putin de 75 de kilometri, compus din arbori indigeni care inconjoara orasul. Proiectul ar trebui sa absoarba numai putin de 160 000 de tone de CO2 in fiecare an si sa lupte impotriva schimbarilor climatice.

Roma
Ocupand locul patru, dupa Londra, Tokyo si Moscova in materie de infrastructura turistica, Roma vizeaza sa previna supraturismul si sa genereze beneficii in maniera durabila precum si sa mentina un nivel ridicat – experienta de calitate pentru turisti si rezidenti deopotriva.

Berlin
Capitala germana ocupa locul 5 in termeni de durabilitate, deoarece agentia de marketing oficiala a orasului, VisitBerlin, a dezvoltat turismul, punand accent pe durabilitate si pozitionandu-l strategic pentru viitor. Aceasta companie ii informeaza pe turisti cu privire la optiunile de cazare si la activitatile prietenoase cu mediul inconjurator si gestioneaza initiativa Sustainable Meetings Berlin in colaborare cu prestatari de servicii hoteliere din 2019.

New York
New York este cea mai atragatoare destinatie urbana din America, urmata indeaproape de Los Angeles si Orlando. De-a lungul anilor, dupa anul 2020 in special, numarul de turisti a crescut progresiv, cu toate acestea, pandemia provocand o reducere cu pana la 67% a numarului de turisti. In timp ce turistii internationali au un impact mai important asupra economiei, majoritatea vizitatorilor sunt nationali. Cu scopul de a recupera jumatate din cei 66,6 milioane de turisti in 2019, orasul a lansat o campanie de marketing intitulata It’s New York Time si si-a facut reclama in special in Mexic, Canada si America de Sud.

Londra
Londra dispune de o diversitate de oferte culturale, recreative si educative, cuplate la numai putin de sase aeroporturi si la unul din cele mai mari sisteme de transport public din lume. De aceea este, in ziua de azi, leader mondial in materie de infrastructura turistica.

Sursa: https://look-travels.com/les-meilleures-villes-du-monde-a-visiter-en-2022/

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns