Pornește în aventură cu motocicleta KTM 125 DUKE ’21

image001

Dacă ești o fire nonconformistă și vrei să ai parte de o experiență nouă, așa că ai decis să investești într-o motocicleta, atunci este indicat să optezi pentru un model entry-level. Un model pentru începători, dar care are multe aprecieri aparține companiei australiene KTM, ce activează în piața din domeniu de aproape o sută de ani. Este vorba de motocicleta KTM 125 DUKE ’21, care, deși este un model entry-level, a fost concepută cu aceeași pasiune ca și modelele mari. Acest vehicul este disponibil în oferta dealerilor autorizați ATVRom Alba Iulia, cu 2 ani garanție și cu opțiunea de plată în rate.

Despre KTM 125 DUKE ’21

Motocicleta KTM 125 DUKE ’21 este un model nou, produs în anul 2021. Acest vehicul este înmatriculabil și poate fi condus de deținătorii de permis categoria A2. Ținând cont de caracteristicile sale, acest model este ideal pentru deplasările prin oraș, fiind foarte apreciat de începători.

Caracteristici tehnice ale motocicletei KTM 125 DUKE ’21

Fiind vorba de o motocicletă entry-level, acest model nu dispune de o motorizare foarte puternică, având un motor cu 1 cilindru, în 4 timpi, cu o capacitate de 124,7 CC și răcire cu lichid, ce dezvoltă o putere de 15 cai putere. Motorul în 4 timpi este cuplat cu o cutie cu 6 viteze. Sistemul de pornire este electric, iar combustibilul utilizat este benzina, având un rezervor cu o capacitate de 13,4 litri. În ceea ce privește mecanica, acest model dispune de suspensie față WP APEX 43 și suspensie spate WP APEX – Monoshock. De asemenea, atât sistemul de frână față, cât și cel spate este pe disc, frâna din față având etrier cu 4 pistoane și cea din spate având etrier cu un piston. Ca și dimensiuni, modelul KTM 125 DUKE are o greutate de 139 kg și o înălțime de 830 mm, garda la sol fiind de 175 mm.

Designul KTM 125 DUKE ’21

Chiar dacă este vorba de o motocicletă entry-level, designul modelului KTM 125 DUKE ’21 este unul modern, adecvat tipului Sport Street. Partea din față are un aspect agresiv, iar LED-ul frontal se integrează perfect în restul designului. În plus, fiind o motocicletă tip Naked, aspectul său scoate în evidență faptul că KTM 125 DUKE ’21 este un model furios și neîmblânzit. În ceea ce privește cromatica, acest model este disponibil în varianta negru și în varianta silver. Indiferent de varianta aleasă, motocicleta are câteva linii portocalii, ce îi scot în evidență silueta.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns