Polaris Sportsman XP 1000 S EPS ‘21 – un ATV puternic și agresiv

image001

Dacă ești iubitor de adrenalină și vrei să ajungi în cele mai dificile locuri, ce presupun parcurgerea unor trasee off-road cu un nivel de dificultate ridicat, atunci ATV-ul Polaris Sportsman XP 1000 S EPS ’21 este alegerea potrivită pentru tine. Acesta este îmbinarea perfectă dintre un motor puternic, dotări utile și aspect sport – agresiv, fiind o variantă potrivită pentru cei ce caută aventură. Acest vehicul se regăsește în portofoliul ATVRom Buzau, cu o garanție de 2 ani, fiind disponibilă plata în rate. Iată câteva lucruri interesante despre acest ATV fabricat de către producătorul american Polaris:

Despre Polaris Sportsman XP 1000 S EPS ‘21

Polaris Sportsman XP 1000 S EPS ’21 este un ATV nou, produs în anul 2021 și este un vehicul înmatriculabil, ce poate fi condus de deținătorii de permis categoria B. Datorită caracteristicilor sale, acest ATV este ideal pentru traseuri off road dificile și poate fi folosit și în scop utilitar, pentru transportul de unelte sau materiale.

Caracteristici tehnice ale ATV-ului Polaris Sportsman XP 1000 S EPS ‘21

Acest ATV este înzestrat cu un motor ProStar 952cc, cu 2 cilindri, cu o capacitate de 952 cmc și răcire cu lichid, ce dezvoltă o putere de 89 cai putere. Motorul în 4 timpi este cuplat  la o cutie de viteze automată PVT. Combustibilul utilizat este benzina, având un rezervor de 19,9 litri. Din punct de vedere al mecanicii, ATV-ul dispune de suspensie față cu basculă triunghiulară, cursă 290mm și amortizoare Sachs, cât și suspensie spate cu basculă triunghiulară, cu bară stabilizatoare, cursa 355mm și amortizoare Sachs. În ceea ce privește sistemul de frânare, atât frâna față, cât și cea spate sunt pe discuri hidraulice. Acesta este controlat electronic EBS, sistemul de încărcare este Lock & Ride, iar sistemul de control al accelerației este ETC. Acest model are un bord multifuncțional digital cu display LCD 4″, Rider Information Center cu Bluetooth, turometru, vitezometru, kilometraj, indicator trip, ceas, ore funcționare și indicator AWD. De asemenea, Polaris Sportsman XP 1000 S EPS ’21 dispune de faruri LED, troliu Polaris 3500 HD, ce este util atunci când rămâne ATV-ul blocat și asistență la coborârea în pantă ADC.

Designul ATV-ului Polaris Sportsman XP 1000 S EPS ‘21

Fiind vorba de un vehicul puternic, sportish, are un design agresiv, aspect care este completat de dimensiunile acestui automobil, respectiv lungimea de 2349 mm, lățimea de 1442 mm și înălțimea 1425 mm. Acest ATV este disponibil în culoarea Ghost Grey, ce îmbină nuanțe de gri închis, care amplifică aspectul modern al acestuia.

Aceste caracteristici tehnice fac din Polaris Sportsman XP 1000 S EPS ’21 să fie un vehicul puternic, ce poate parcurge orice traseu off road.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns