Lucruri pe care cuplurile durabile le au in comun

Cuplurile durabile sunt admirate de numeroase persoane care nu reusesc ele la randul lor, sa aiba o relatie durabila. Si este foarte surprinzator sau foarte placuta sa vezi cuplurile care sunt casatorite de foarte multi ani, ca se intelegi la fel de bine sau ca sunt la fel de fericite.

Poate ca unele persoane viseaza sa gaseasca un partener pentru restul vietii, dar acest lucru nu este foarte usor de realizat. Din acest motiv, am incercat sa indentificam punctele in comun ale celor care reusesc.

In mod evident, nu exista o formula magica pentru a forma un cuplu fericit. Dar lucrurile pe care le vom enumera aici formeaza o excelenta baza pentru a ajunge la o relatie de cuplu sanatoasa si stabila.

Cuplurile durabile stiu cum sa comunice. Legaturile care raman intacte de-a lungul anilor, sunt asa gratie comunicarii si dialogului. Deoarece cuplurile fac din acest lucru « stalpii ai fundatiei » fundamentali pentru relatia lor.

Sa poti dialoga in cuplu, cat mai senin, indiferent de subiect, este un lucru extrem de important. Este la fel de important sa stii sa vorbesti si sa asculti nu doar lucrurile bune, ci si lucrurile care nu sunt la fel de agreabile.

Stiu ca iubirea sta in micile detalii. La inceputul unei relatii, in general, detaliile joaca un rol extrem de important. Un sarut de buna ziua, de noapte buna, un mesaj frumos la pranz sau o surpriza pentru sfantul Valentin… toate aceste mici detalii sunt aur pentru un cuplu durabil.

Deci cuplurile durabile aleg sa continue sa isi faca mici atentii de-a lungul intregii relatii. In plus, sa fii atent in fiecare moment important al vieti este o prioritate pentru a hrani afectiunea si a mentine o relatie sanatoasa.

Cuplurile durabile sunt constiente de faptul ca dezbaterile sau certurile fara sfarsit nu duc nicaieri. Sa se certe pentru nimicuri care chiar nu au rost reprezinta un lucru care nu este la ordinea zilei pentru un cuplu durabil.

Cuplurile durabile pot sa aiba mereu incredere unii in altii. Membrii unui cuplu durabil stiu foarte bine ca pot sa aiba incredere deplina unul in altul si sunt convinsi de faptul ca pot sa conteze mereu pe sustinerea partenerului. In plus, pot sa treaca peste nesiguranta sau neincredere cu ajutorul unor gesturi mici.

Deci in cadrul unui cuplu durabil, gelozia sau indoiala nu are ce sa caute. Partenerii inteleg ca formeaza o echipa si ca functioneaza foarte bine in acest fel. Iar relatia lor este atat de solida incat nu poate sa fie distrusa de interventia altora.

Cuplurile durabile se distreaza si rad impreuna. Daca iti vei face timp sa te opresti si sa privesti in jur, vei vedea ca un cuplu casatorit petrece foarte mult timp impreuna si ca se distreaza foarte bine impreuna.

Cuplurile durabile respecta nevoia de independenta a celuilalt. Respectul este cel mai important lucru atunci cand vine vorba despre o relatie stabila. Sa il respecti pe celalalt inseamna sa ii dai locul de care are nevoie si sa il faci sa se simta bine. Exista spatii specifice pentru fiecare individ pe care nu trebuie sa il invadezi.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns