click aici

Cum sa devii un blogger profesionist- cateva sfaturi

Cum sa devii un blogger profesionist- cateva sfaturi

Sa treci de la statutul de blogger part-time la unul full-time, adica sa devii un blogger profesionist, este o adevarata aventura, o aventura care se pregateste mai ceva ca o operatiune de commando.

Sa faci din blogging meseria ta, sa isi castigi existenta muncind de acasa, devenind blogger, este un lucru destul de dificil, dar nu imposibil. Este un vis devenit deja realitate pentru foarte multe persoane.

Reusita tine de capacitatea de a-ti construi o veritabila retea. Notiunea de retea este prfect valabila atat pentru un business pe Internet cat si pentru economia reala. Reprezinta de altfel, cea mai mare problema pentru orice creator de forma sau pentru un freelancer- izolarea, ramanarea singur, izolat de ceilalti.

Este o greseala care nu trebuie sa fie comisa si care trebuie sa fie evitata inca de la inceput. Deci trebuie sa fii concentrat asupra crearii unei retele, deoarece reteaua este cea care iti permite sa gasesti solutii la tot si la toate.

Creand si dezvoltand o retea de contacte vei reusi sa fii in relatie cu foarte multe persoane care sunt in acelasi sector si sa legi noi parteneriate care te vor ajuta sa devii mai cunoscut.

Trebuie insa sa ai in vedere si faptul ca exista posibilitatea de a demara mai incet decat ai prevazut. Trecerea de la un blogger part-time la unul full –time trebuie sa fie pregatita asa cum trebuie. Pentru a avansa deci trebuie sa ai spiritul cat mai senin si sa eviti pe cat posibil tensiunile inerente legate de grija banilor.

In acelasi timp, trebuie sa stabilesti un orar specific pentru munca si sa te tii de el. Va trebui sa iti gestionezi foarte bine orele de munca sau timpul. Va trebui sa definesti deci plaje orare pentru fiecare lucru in parte. Ai nevoie deci de o organizare « militara », cu putina flexibilitate, bineinteles.

Un alt lucru foarte important- trebuie sa incerci sa dai prioritate calitatii si nu cantitatii. O strategie valabila pentru orice blogger sau pentru orice administrator de site. Cu atat mai mult pentru un blogger full time. Vei rivaliza cu cele mai bune bloguri din segmentul tau sau cu cele mai mari site-uri din segmentul tau care genereaza un mare volum de continut si deci audienta.

Decat sa publici des un continut mediocru mai bine mizeaza pe un ritm de publicare mai redus sau mai lent cu o calitate ridicata pentru continut. Cei care te citesc isi vor da seama de seriozitatea ta si de capacitatea de a trata cele mai interesante subiecte.

Calitatea continutului este deci cea mai importanta. Iti va permite sa construiesti o audienta specifica pentru care poti propune mai multe tipuri de produse.

Trebuie sa construiesti o lista de e-mailuri indispensabile pentru afacerea ta. Construirea unei liste cu e-mailuri este un lucru mai mult decat indispensabila, o prioritate pentru orice blogger profesionist. Vei reusi astfel sa trimiti e-mailuri inspre listele tale, sa generezi vizite, sa consitui o audienta si sa participi la fidelizarea sa.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Related Articles

Google, PayPal heat up mobile-payments fray

Dynamically brand synergistic schemas via cross functional networks. Quickly visualize web-enabled strategic theme areas for cross functional e-business. Enthusiastically productize

Hey Dude Magazine, News & Blog WordPress Theme

HeyDude is blog/magazine theme with beautiful design and great functionality. Easily changed using the Theme Options & WordPress Customizer. Logo,

Drumul oaselor

Multi incearca sa gaseasca si „fata umana” a comunismului, insa uneori pare imposibil, mereu din istorie razbat adevarate drame ale

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte