click aici

Totul despre ski ca tot ne topim la soare

Totul despre ski ca tot ne topim la soare

Schiul alpin este cel mai cunoscut si mai practicat dintre sporturile de iarna. Statiunile de schi din intreaga lume sunt prevazute cu instalatii de urcare si cu hoteluri. Schiorii profesionisti coboara pe partiile cu viteza mare, incercand sa doboare recorduri.

ski

Totul despre ski ca tot ne topim la soare In concursurile de slalom, urmeaza un traseu printre porti, care trebuie parcurs in cel mai scurt timp. In ultima vreme , s-a dezvoltat si snow-boardul, un fel de surf pe zapada.

Totul despre ski ca tot ne topim la soare

In concursurile de slalom, urmeaza un traseu printre porti, care trebuie parcurs in cel mai scurt timp. In ultima vreme , s-a dezvoltat si snow-boardul, un fel de surf pe zapada. Echipamentul : Ochelarii intunecati protejeaza sportivii de reflexia zapezii,daunatoare pentru ochi , betele ajuta la pastrarea echilibrului ,salopeta aderenta pastreaza schiorul uscat

Cam atat deocamdata , acum ca stiti cam la ce sa va asteptati (si ma refer la incepatori pentru ca cei profesionisti stiu deja) ramane doar sa iesiti din canicula verii si sa evadati si sa profitati de ofertele de schi din bulgaria oferte ce par destul de atractive!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Accesorii foarte utile pentru telefoane si tablete

De cate ori nu s-a intamplat sa nu aveti telefonul pe jos? De cate ori nu s-a intamplat sa va

Noul smartphone P5 Qmax de la Allview

Cei de la Allview depasesc toate limitele … dupa P5 Quad si P6 … grozava echipa brasoveana au mai lansat

Merch: A WooCommerce WordPress Theme (WooCommerce)

Download WordPress Theme Introducing Merch Merch is designed to do one thing very well; sell your products. Don’t overload your


2 comments

Write a comment
 1. vienela
  vienela 25 iunie, 2012, 20:53

  Suna destul de bine ideea de a merge la schi vara. :))

  Reply this comment
  • vienela
   vienela 28 iunie, 2012, 09:56

   Ciudat, sigur. Si totusi intr-un fel placut, stiind ca altii lesina de cald. :))

   Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte