click aici

Singur


singurUn articol pentru cei singuri, pentru cei care stiu ca singuratatea nu este un dar lasat de la Creator.Nu ne mandrim cu singuratatea noastra,desi uneori linistea ei face bine, mai ales spiritelor nelinistite, asemeni mie. De ce suntem singuri? Si oare de ce nu avem pe cineva? Sa fie de vina firea noastra,ori cuvintele pe care nu stim, asemeni altora, sa le manuim? Suntem tematori, sau care sunt acele motive care ne impiedica sa fim Intregi?

Si pentru ca eu am avut ideea, tot eu voi da si primul raspuns, desi cu multa placere as fi cedat acest privilegiu altcuiva! De ce sunt singur? Asta incerc si eu sa inteleg! Dar nu pot pricepe! Poate pentru ca in preajma oamenilor sunt un alt om, ce prefera sa evite compania semenilor decat apropierea lor. Sau pentru ca inca ma fastacesc inaintea unei femei. Sau pentru ca prefer sa o las pe ea sa faca primul pas, iar daca nu il face, ramane doar gandul meu.

Sau pentru ca jumatatea mea este mai dedicata unui gand, unei farame de vis, decat vietii in mijlocul careia se afla. Asa ca, oricare ar fi motivele, cealalta jumatate a patului ramane in continuare goala, si sunt slabe sperante sa mai fie ocupata… candva!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Anul 8174

Peste multi ani… O infinitate pentru muritori, insa “vizibil” prin imaginatie… Anul 8174, cifre intamplatoare, alese aiurea. Insa un lucru

Professionally monetize end

Holisticly evisculate process-centric action items for team building alignments. Competently procrastinate open-source synergy rather than alternative markets. Holisticly initiate sustainable

O zi memorabila din viata mea

Cred ca cel m-ai frumos moment in viata e acela cand iti intalnesti jumatatea, si aici ma refer la acel


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar