click aici

Castitatea conjugală – înţelepciunea


Castitatea conjugală

Sursa foto – Google images

Eşti bărbat sau femeie până la ultima fibră a fiinţei, se zice… Sexualitatea îşi revelează sensu` simbolic, căutând cu pasiune unitatea “un singur trup!“ Noţiunea de castitate, desemnează mai înainte de orice o calitate spirituală… înţelepciunea! Cei slabi nu pot rezista ispitei din afară patului conjugal, mânaţi de indemnu`: “Eu ştiu să-mi trăiesc viaţa!“ Viaţa ce se rezuma în juru` plăcerilor trupeşti!

Sunt, adunate atâtea poveşti cu-atatea motive de-a sări gardu`, încât demn de dispreţ ar părea cel care cere socoteală, nu cel care cade în păcat! Trupul îl speli, sufletul nu… Pe drept se spune că este o virtute din abundenţă de iubire… castitatea! Câţi oare înţeleg?! Omul e supus tentaţiilor şi ispitei! Şi femeia şi bărbatul în egală măsură! În fata îşi jură fidelitate şi dragoste eternă iar în spate şi-o pun cu vecinul/vecină… sunt sătul de declaraţiile astea şi de cei care se arată a fi căşti cică cu iubita şi în rest ticăloşi şi fără scrupule cu ceilalţi…

Castitatea conjugală e o calitate de nepreţuit a cuplului… Doar cine nu a avut parte de ea niciodată, nu mai crede că există! Căci, odată ce ai avut parte de aşa ceva, poţi să păstrezi o imagine pozitivă a ceea ce înseamnă viaţa în doi, iar orice suferinţă va fi trecută cu mult mai multă uşurinţă… Iubirea va bate şi la uşa celui care nu mai spera, iar fidelitatea va veni de la sine!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

O lume auto – moto

Domeniul auto a devenit din ce in ce mai comeplex, iar aceasta industrie, a pus bazele societatii inca din anii

Cum trebuie sa procedezi atunci cand te-ai saturat de blog?

Uneori, se mai intampla. Te-ai cam saturat de blog pentru o mie de motive. Rutina s-a instalat, nu mai gasesti

Care este

Fac parte din categoria celor care prefera sa spuna “care este”, pentru ca ce este asa este, indiferent care este


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar