Accesorii la moda pe timp de criza

Ce ne facem doamnelor si domnilor? Suntem in plina criza. In plin sezon de reduceri. Buzunarele se golesc, dulapurile sunt pline cu haine iesite din trend. Ce ne facem? Cum imbinam criza cu moda?

Vei fi mereu la moda daca ai stil si atitudine in primul rand. Si daca stii sa alegi hainele care ti se potrivesc. Eu nu prea inteleg chestia asta : ” Ce ne facem cu hainele vechi? „.

Accesorii la moda pe timp de criza. Cum imbinam criza cu moda?

Ne uitam la ce avem prin dulap, modificam acolo unde vrem sa arate altfel, punem o esarfa la gat, o curea in talie , doua, trei bijuterii ieftine si cu asta basta, daca stii sa te aranjezi cu orice pui pe tine, intotdeauna vei atrage privirile celor din jur.

accesorii
Accesorii la moda pe timp de criza. Cum imbinam criza cu moda?

Sunt de parere ca fiecare se imbraca cum ii place si in ce se simte bine. Apoi e foarte important sa tinem cont ce ne avantajeaza in primul rand, nu de marca hainei sau firma. Apoi, sunt oameni destul de modesti, incat sa-si permita sa tina pasul cu moda, mai ales ca moda este in permanenta schimbare. Asa ca… parerea mea personala, n-ar trebui sa faca haina pe om, ci noi pe ea! Trebuie sa stii ce sa faci cu garderoba ta, oricat de „saracuta” ar fi ea.

Trebuie sa stii sa asortezi hainele, materialele, culorile, accesoriile, bijuteriile : si aici intra bijuterii din argint sau cele din aur si cand spun bijuterii nu ma refer la cele de zeci de milioane ci si bijuteriile ieftine ca si ele pot fi la moda… machiajul (ca fata)… Trebuie sa te imbraci in functie de locatia aleasa. Sunt multe criterii, insa repet. Nu trebuie sa ai haine de firma sau mai stiu eu ce, trebuie sa ai doar imaginatie bogata… Moda, asta este de fapt… un joc al imaginatiei creatorului.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Accesorii la moda pe timp de criza

Lasă un răspuns