Adobe Audition 3.0

1728Adobe Audition 3.0 reprezinta un mediu profesional de editare audio. Proiectat pentru profesionistii audio si video, Adobe Audition ofera mixari audio avansate, editare si procesare de efecte.

Unealta indispensabila pentru editare audio digitala profesionala

Adobe Audition 3.0 reprezinta un mediu profesional de editare audio. Proiectat pentru profesionistii audio si video, Adobe Audition ofera mixari audio avansate, editare si procesare de efecte. Modul de lucru flexibil, cobinat cu usurinta in utilizare si intrumente precise va permite sa creeati material audio de cea mai inalta calitate.

Folositi instumente integrate

Studio audio complet

Realizati toate sarcinile audio intr-o singura aplicatie. Lucrati cu un mixer multitrack, un editor waweform mono si stereo si efecte audio; creati muzica cu ajutorul buclelor si scrieti CD-uri audio.

Suport imbunatatit pentru video

Editati coloane sonore cu usurinta, vizualizati cadre video in linia timpului si importati o gama larga de formate incluzand AVI, DV nativ, MPEG si WMV.

1

Efecte audio puternice si intrumente DSP

Lucrati cu peste 50 de instrumente si efecte de procesare digitala a semnalului (DSP), instrumente de masterizare si analiza audio, facilitati de restaurare a sunetului si extensii DirectX si VST.

Mixare multitrack puternica

Folositi Multitrack View pentru a inregistra, mixa si edita pana la 128 de piste stereo. Inrtegistrati pana la 32 de intrari, folositi efecte in timp real si EQ pe fiecare pista, redati fisiere video si MIDI si nu numai.

Wave editing view

Inregistrati si editati fisiere audio individuale cu instrumente rapide si precise, strans integrate cu Multitrack View pentru un mod de lucru imbunatatit.

Cel mai bun sunet

Sunet de calitate

Inregistrati, editati si mixati fisiere de rezolutie mare de 32 de biti folosind rate de sampling de pana la 10MHz incluzand rate standard precum 44.1kHx (calitatea CD-ului), 88.2kHz, 96Khz (calitatea DVD-ului) si 192kHz.

2

Restaurare audio

Restaurati discuri, eliminati zgomote de fond, si folositi efectele Click/Pop Eliminators, Noise Reduction, Hiss Reduction, and Clip Restoration.

Lucrati eficient

Suport pentru standarde audio profesionale

Lucrati cu formate de fisiere standard, largiti posibilitatile cu ajutorul extensiilor VST si DirectX si folisiti suportul ReWire pentru a lucra cu alte programe audio.

Scrierea CD-urilor incorporata

Creati CD-uri audio direct din Adobe Audition.

Codare multicanal

Folositi codarea multicanal pentru a transfora orice mix intr-o experienta surround 5.1 si apoi exportati rezultatul pentru a fi folosit in Adobe Premiere Pro.

Integrare cu alte produse Adobe

Lucrati usor cu Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects si Adobe Encore DVD datorita numeroaselor imbunatatiri aduse interfetei.

Instrumente de analiza audio

Folositi instrumentele de analiza incluse, precum cele de analiza a frecventei, a fazei si Spectral View, in timp real. Vizualizati cu usurinta caracteristicile audio de la o editare la alta.

3

Windows

  • Intel® Pentium® 4 (1.4GHz for DV, 3.4GHz for HDV); Intel Centrino®; Intel Xeon® (dual Xeon 2.8GHz processors for HD); or Intel Core™ Duo or compatible processor (SSE2-enabled processor required for AMD systems)
  • Microsoft® Windows® XP Professional or Home Edition with Service Pack 2 or Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise (certified support for 32-bit editions only)
  • 512MB of RAM (1GB for DV playback; 2GB for HDV and HD playback)
  • 10GB of available hard-disk space (when used with Loopology DVD)
  • DVD drive required for installation
  • 1,280×900 monitor resolution with 32-bit video card and 16MB of VRAM
  • Microsoft DirectX or ASIO compatible sound card
  • QuickTime 7.0 required to use QuickTime features
  • Internet or phone connection required for product activation

4

5

Descarca Adobe Audition 3.0

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns