Pixelbook Go, va spunem totul despre noul Chromebook

In timp ce marele eveniment organizat de Google se apropie cu pasi repezi, site-ul 9to5 Google a dezvaluit in intregime specificatiile noului Chromebook, Pixelbook Go.  Ei da, este din ce in ce mai complicat pentru o companie high-tech sa faca sa dureze suspansul cand este vorba despre anuntarea unui nou produs deoarece, inevitabil, informatiile se scurg pe Internet inainte de vreme.

Este si cazul lui Google. Chiar daca se stie deja ca in cadrul viitorului eveniment se va lansa Google Pixel 4, gigantul american isi va prezenta si noul Chromebook care a fost botezat Pixelbook Go.

Pixelbook Go, toate specificatiile. Informatiile au fost dezvaluite inainte de vreme si au aparut chiar si unele poze deja online. Intai si intai, trebuie sa specificam faptul ca acest nou-venit mosteneste un ecran de 13,3 inchi de la predecesorii sai si o rezolutie Full HD 1920X1280px. Cu toate acestea, Google ar trebui in egala masura sa prezinte si o versiune dotata cu un ecran 4K, conform zvonurilor.

Inima lui Pixelbook Go va fi alimentata de un procesor Intel Core m3 sau un procesor Intel Core i5 si chiar un Intel Core i7. Pentru a insoti acest procesor 8GB RAM si 64GB spatiu de stocare au fost alesi pentru prima configuratie.

Conectivitate fara fir. Ca orice Chromebook, Pixelbook Go va avea nevoie de o conexiune internet pentru a ramane conectat de Cloud. Pixelbook Go va avea dreptul la Wi-Fi 802.11ac si la Bluetooth 5.0.

Singurul regret pe care il avem in legatura cu Pixelbook Go este ca va fi lansat in urmatoarele saptamani si nu va beneficia de WiFi6. In ceea ce priveste design-ul, acesta va fi similar cu cel al lui Pixel 3. Deocamdata se stie despre design ca este unul unic, cu nervuri. In plus, se stie si ca utilizatorii vor putea opta pentru panouri FHD sau 4K in cazul lui Pixelbook Go. Este posibil ca Google sa prezinte alaturi de Pixel 4 in cadrul acestui eveniment si castile Pixel  Buds 2.  Alte specificatii includ o serie de porturi USB-C pe fiecare parte a laptopului Google, un jack audio de 3,5mm si difuzoare frontale.

In cadrul show-ului botezat „Made by Google” avem sanse mari sa vedem si noi boxe, telefoane, dar si casti wireless. Aflam ca pe lista prezentarilor se afla si boxa Google Nest Mini (2nd gen), aceasta fiind nimeni alta decat succesorul lui Home Mini, dar acum in varianta rebranding „Nest”. Boxa va avea aceleasi dimensiuni ca ale predecesorului dar va oferi un sunet mult mai puternic si chiar jack audio. Urmatorul produs pregatit de lansare ar fi routerul Google Nest WiFi (2nd Gen) ce va avea beacon-uri cu rol de boxe Google Assistant.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns