Cateva idei pentru a invita transparenta in decorul casei tale

Design, minimaliste, capabile de a lasa lumina sa circule, dar si sa se integreze de minune in orice stil de decor. Obiectele de decor si mobilierul transparent nu au de ce sa nu ne placa.

Nu stii insa cum sa inviti si tu transparenta la tine in casa? Iata cateva idei care sa te inspire.

O masa mai discreta pentru a pune cel mai bine in valoare scaunele. Masa din sticla este atemporala atunci cand vine vorba despre decorarea casei. Este alegerea ideala pentru un living mai mic si care are tendinta sa se supraincarce destul de repede. Stie cum sa se faca discreta pentru a pune cel mai bine in valoare scaunele care o inconjoara sau covorul. Picioarele sale pot sa fie din lemn, metal sau plastic.

Bomboniere pe care le poti umple… sau nu. Bombonierele sunt obiecte foarte estetice dar si foarte practice in acelasi timp. le poti folosi, bineinteles, pentru a le umple cu bomboane, drajeuri sau marshmallows sau le poti folosi pur si simplu pentru a pune in ele o lumanare sau o poza.

O mini vitrina pentru un efect maxi. O vitrina mica din alama si din sticla arata foarte bine asezata pe o etajera. Si este foarte in tendinte de ceva sezoane incoace. Un model cu mai multe etaje iti va permite sa prezinti mai multe obiecte de decor si se va integra de minune in decorul casei tale.

Lumanarile translucide. Un decor foarte frumos prin intermediul transparentei poate sa fie obtinut si prin intermediul micilor obiecte. Micile obiecte de decor sunt mereu de mare efect.

Un scaun de plastic pentru a moderniza bucataria. Foarte trendy, scaunele din plastic au o multime de stiluri. Fie ca ai o masa mai veche din lemn masiv sau una cu un model mai contemporan, va sti cum sa se adapteze stilului bucatariei tale sau locului de luat masa. Poti miza pe un lot de scaune transparente identice sau unul singur, pe care sa il pui la capul mesei.

Un picior de lampa transparent. O vaza cu picior transparent, din sticla cu un strop de alama este dovada clara ca sticla ofera mereu un rezultat sic si atemporal. Rezultatul este unul foarte original atat pentru un dormitor, cat si pentru un living.

Mobilier din material impletit. Sticla sau plasticul nu sunt singurele care se pot juca cu transparenta. Este si cazul materialelor impletite, precum bambusul sau ratanul. Sunt cele care vor decora de minune o incapere precum terasa, lasand lumina sa treaca.

Un birou design din sticla. Poti de aemenea miza pe un birou din sticla transparenta, foarte design pentru a lucra in cel mai minimalist loc, favorizand concentrarea. Biroul din sticla se poate asocia cu elemente de decor in nuante de alb si de negru pentru cea mai sic si mai contemporana atmosfera. Dar acest birou se poate folosi si intr-o incapere mai colorata cu un mobilier mai vechi renovat, avand avantajul de a nu supraincarca spatiul.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns