Cateva motive pentru a-ti dezvolta reteaua in blogosfera

Sa creezi legaturi si sa iti dezvolti reteaua atunci cand faci parte din blogosfera si detii un blog, este un lucru ce vine cu numeroase avantaje. Fie ca vorbim despre schimburi constructive, fie ca vorbim despre colaborari pentru proiecte.

Amatorii, dar si profesionistii din lumea blogului pot incerca sa profite la maximum de intalnirile din sanul blogosferei iar in acest articol vei descoperi cateva sfaturi si motive pentru a-ti dezvolta reteaua in blogosfera.

Dezvolta-ti reteaua pentru a castiga mai multa incredere in tine. Uneori, te compari prea mult cu altii din jur si in loc sa te stimuleze, aceasta comparatie te descurajeaza mai mult. uneori, te descurajezi din cauza amplorii unei sarcini si ai impresia ca trebuie sa fii peste tot mai ales atunci cand vine vorba despre unele subiecte pe care nu le stapanesti deloc.

Uneori, simti ca suferi din cauza unei indoieli profunde, deoarece ceea ce simti sau traiesti, nu stii daca este real sau nu. Este normal ca un blog sa nu se ridice intr-o luna? Sau este normal sa imi ia 4 ore redactarea unui articol? Deci daca iti vei dezvolta o retea in blogosfera, acest lucru iti va permite sa discuti cu alte persoane, sa afli mai multe despre propria lor experienta, sa te linisesti si sa constati ca fiecare traieste lucrurile in propria sa maniera.

Profita de experienta celor care au trecut deja prin asta. Atunci cand treci printr-o anumita etapa de viata a blogului tau, fie ca vorbim despre lansare, despre cautarea umor modalitati prin care sa devina mai vizibil, profesionalizarea sau lipsa inspiratiei pentru articole, trebuie sa iti spui, ca undeva in lumea aceasta mare sunt oameni care au trecut deja prin asta.

Bineinteles, ca, din fericire, ai propria ta maniera de a trece prin asta sau peste asta. Si este foarte linistitor sau imbogatitor sa afli despre experienta celor care au trecut deja prin asta.

Formeaza o comunitate pozitiva in jurul tau. Intr-o modalitate foarte simpla, faptul ca detii un blog, poate sa dezvolte anumite discutii cu anumiti oameni, care odata cu timpul, pot sa devina prietenii tai.

Tesand deci legaturi de prietenie si o anumita retea in lumea blogului, poti incerca de asemenea sa profiti de anumite oportunitati.

Dezvoltarea blogului. Dezvoltarea retelei in sanul blogosferei tale reprezinta de asemenea, o modalitate prin care blogul tau poate sa avanseze. Mai intai, prin intermediul schimburilor, poti gasi motivatia sau informatiile care iti lipsesc. Sau vei reusi sa explorezi noi orizonturi pe care nu ai fi crezut ca poti sa le explorezi singur.

De asemenea, conversatiile cu alte persoane, iti pot da anumite idei cu privire la articolele pe care sa le publici pe blog.

Dezvoltarea blogului poate sa duca si la proiecte in comun si colaborari foarte interesante. Poate sa fie vorba aici despre lucruri foarte simple- concursuri, interviuri, articole foarte interesante scrise de invitati sau un podcast cu mai multi bloggeri.

Blogosfera poate sa devina deci cea mai buna sursa de oportunitati, atat pentru blogul tau, cat si pentru propria ta persoana.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns