Cele mai bune filtre Instagram pe care sa le descoperi

Instagram propune numeroase filtre utile pentru a infrumuseta pozele sau povestile lor. Exista deci o multime de filtre la care poti apela atunci cand vrei sa ai cele mai frumoase postari pe Instagram. Iata care sunt cele mai bune filtre in 2021 pe care sa le folosesti si tu.

Hey Darling. Acest filtru Instagram Story trebuie neaparat testat deorece pune cel mai bine in valoare trasaturile fetei. Daca vrei sa ascunzi un ten mai palid sau o fata care nu arata prea bine la trezire, este cea mai buna alegere.

Actioneaza creand unele zone de umbra pe Story-urile Instagram pentru a netezi contururile fetei, pentru a ascunde unele imperfectiuni si pentru a obtine un rezultat mai calduros.

Filtrul Bahamas. Este filtrul care trebuie neaparat utilizat pentru un story sau poze de vacanta. Va da impresia ca ai o piele mai luminoasa si va da un plus de stralucire publicatiilor tale. Este pur si simplu nota tropicala de care au nevoie pozele tale.

Filtrul Bahamas este de asemenea filtrul perfect de care ai nevoie pentru a pune in valoare piscina sau plaja. Va sublima peisajul in care esti si va transforma pozele tale in adevarate capodopere.

Filtrul ReTROdust. Este filtrul preferat al influencerilor. Este super eficient pentru un story si se poate folosi si pentru filtru foto pentru Instagram. Este o valoare sigura pentru numerosi influenceri care il folosesc pentru a elimina micile detalii care le pot distruge postarile sau continutul.

Filtrul Freckless. Iata inca un filtru adorat de toti influencerii. Iti va permite sa arborezi pistrui artificiali la tine pe fata. Vrei sa vezi cum ai arata daca ai pistrui? Este filtrul la care trebuie sa apelezi.

Filtrul Instagram al lui Kylie Jenner. Este un filtru care iti permite sa testezi foarte repede si foarte usor rujurile LipKit de la marca Kylie Cosmetics. Efectul sau de infrumusetare iti permite si sa obtii o piele mai luminoasa. Este deci de privilegiat pentru un story sau un selfie pe care sa le publici apoi pe contul tau de Instagram.

 

Care sunt cele mai folosite?

Beauty Skin. Este foarte eficient pentru a masca micile imperfectiuni si te ajuta sa fii cea mai frumoasa in poze atunci cand nu esti machiata.
Puppy. Proprietarii de animale de companie si de animalute adorabile nu se mai satura de el. Este un filtru care adauga un plus de farmec tuturor pozelor tale. Si poate te va face sa vrei sa iti doresti si tu sa adopti un mic animal adorabil.

Portrait. Este un filtru de privilegiat atunci cand vrei sa aduci cele mai frumoase efecte pozelor tale de Instagram. Se poate folosi atat pentru poze, cat si pentru videoclipuri.

Paiete albe. Este cel care te va ajuta sa adaugi paiete albe pozelor tale de Instagram. Un filtru din ce in ce mai utilizat pe retelele sociale care merita sa fie incercat mai ales daca esti fan poze mai glamour.

Care te tenteaza? Sau pe care le-ai folosit pana acum?

 

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns