Ceasul oglindeste personalitatea

Ceasul de mana pe care alegem sa il purtam poate reflecta de foarte multe ori ceea ce noi reprezentam, ceea ce suntem, personalitatea… caracterul nostru, tocmai de aceea alegerea ceasului de mana trebuie sa fie una facuta cu intelepciune, sa fie ceva care sa ne reprezinte si nu ceva care „e la moda” pur si simplu.

watchExista cateva criterii de alegere a ceasului de mana potrivit si astazi o sa va vorbesc despre cateva din aceste criterii.

In ziua de astazi aceasta piata a accesoriilor a crescut semnificativ fata de acum cativa ani buni cand nu aveam de unde alege, iar producatorii de ceasuri ne delecteaza cu forme, marimi si culori diferite ale acestui accesoriu destul de important in tinuta noastra.

Ceasurile, mai ales ceasurile de dama, se aleg, de obicei, in functie de momentul in care il purtam, asa ca in viata de zi cu este foarte bine sa alegem un ceas casual, cu o curea confortabila care sa nu jeneze mana, pe cand seara, la un eveniment este potrivit un ceas de mana elegant, chiar incrustat cu pietre.

Un alt factor important in alegerea ceasului este forma acestuia. Trebuie sa fim foarte atenti atunci cand alegem ceasul penru a nu cadea in penibil si in loc sa facem o impresie buna, sa pice asa, ca o nuca cazuta din cer… Astfel ca trebuie sa stiti ca niciodata un ceas care are un cadran mare, nu se va potrivi niciodata unei maini cu o incheietura subtire… Raportul dintre corpul nostru si marimea ceasului trebuie sa fie egal.

Ceasul de mana trebuie sa fie, de asemenea, confortabil si usor de citit, sa spun asa. Este foarte important sa putem citi cu usurinta ora atunci cand avem ceva urgent de facut sau trebuie sa ajungem la timp intr-un anume loc. Bineinteles ca aceasta regula poate fi usor ignorata atunci cand mergem la un anumit eveniment special si alegem un ceas elegant care sa fie folosit strict ca accesoriu in cmpletarea tinutei noastre.

Culoarea ceasului de mana tine pur si simplu de dorintele si preferintele noastre. Am putea alege un ceas intr-o culoare care sa ne puna in eidenta sau un ceas in culori neutre care se va potrivi cu usurinta oricarui tip de tinuta.

Asa ca, iata, ceasurile, pe langa utilitatea lor…pot fi un accesoriu foarte important in alegerea unei tinute dar pot spune si foarte multe lucruri despre ceea ce suntem noi de fapt.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.