click aici

Afla cum iti poti alege un caine de apartament

Afla cum iti poti alege un caine de apartament

Achizitionarea unui caine de apartament este intotdeauna un lucru destul de dificil. Trebuie sa faci cea mai buna alegere atat pentru tine cat si pentru casa ta.

   Ce intrebari trebuie sa iti pui inainte de a lua un caine de apartament?

Ei bine, printre intrebarile pe care trebuie sa ti le pui mentionam:  Poti trai cu fire de par de caine imprastiat prin casa? Ai putea ignora faptul ca roada mobila sau mirosul de urina?  Esti dispus sa te trezesti de dimineata sa scoti catelul afara indiferent de vreme? Ai suficient timp sa te ocupi de un catel? Ai suficient spatiul pentru catel?

Acceseaza https://rasedecaini.ro/de-apartament/ si vei gasi toate rasele de caini de apartament pe care le poti cumpara in cazul in care te-ai decis ca iti doresti unul.

Un catel inseamna responsabilitate. Daca vrei sa ai grija de el cat mai bine posibil atunci trebuie sa iti aloci timp pentru el.  Intretinerea lui este foarte importanta si destul de costisitoare. Acesta are nevoie de spalat, tuns, frezat, taiatul unghiilor, curatarea urechilor iar preturile pentru toate aceste lucruri sunt destul de mari.  Mancarea speciala pentru catei este si ea costisitoare si controalele periodice la veterinar te vor costa ceva.  Daca vrei sa ai un catel sanatos trebuie sa il duci la medicul veterinar constant. Trebuie sa fie vaccinat si trebuie sa te ocupi de el.

Un alt aspect pe care trebuie sa il iei in calcul este daca iti doresti un mascul sau o femela. Fiecare dintre ei au sensibilitati si nevoi. Femeia intra in calduri si trebuie sa faca pui de doua ori in viata sau trebuie castrata iar masculul intra in calduri si este destul de greu de strunit.  Fiecare dintre cei doi au un caracter diferit iar tu trebuie sa ii intelegi nevoile.

Daca vrei sa il cumperi atunci cand este pui trebuie sa te inzestrezi cu rabdare pe cand cainii adulti pot veni gata dresati. Daca il vei lua atunci cand este un pui vei avea ocazia sa il cresti inca din primele sale clipe de viata si il vei putea dresa asa cum iti doresti.


Related Articles

De ce merita sa apelezi la o firma specializata in mutari

Statisticile arata ca in fiecare zi exista cateva sute sau chiar mii de persoane si firme care se muta, fie

Era calculatoarelor

Imi amintesc cum, acum cativa ani, ma chinuiam sa intru pe internet la diferite sali de profil, si nu puteam

Campanie dupa alegeri ! Nepoata mea

Jos Basescu Sus Diaconescu Jos USL Sus PP DD :)) Mesajul este destul de subiectiv dupa parerea mea 😀 Pacat

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar