5 orase in tedinte care vor atrage multi turisti in 2020

Daca te gandesti de pe acum la destinatiile pe care vrei sa le descoperi in anul 2020 pentru vacante sau concedii de neuitat, iata care sunt cele cinci orase in tendinte care vor atrage multi turisti in anul 2020.

Jodphur, India. Daca iti place sa faci multe poze in vacante, aici trebuie sa ajungi. Jodphur este o destinatie care va oferi un fundal excelent. Acest oras este supranumit « orasul albastru » datorita miilor de casute vopsite in nuante de albastru, care ne duce cu gandul la ocean.

Trebuie sa descoperi aici magnifica fortareata si labirintul sau care formeaza stradute stramte pe care te poti pierde cu cea mai mare placere. Bazarul trebuie sa se afle si el pe lista locurilor de descoperit.

In imprejurimile sale se pot descoperi de asemenea o multime de satucuri autentice.

San Juan, Portorico. Insula Porto Rico este o destinatie « pe val » si este o destinatie din ce in ce mai trendy. Capitala sa, San Juan atrage o multime de turisti. Arhitectura sa uimitoare, in stil colonial spaniol, centrul sau istoric si viata sa culturala bogata reprezinta alte motive pentru care trebuie sa descoperi neaparat aceasta destinatie.

Printre locurile care trebuie neaparat descoperite aici, se regaseste si « strada umbrelelor », strada Fortaleza, care te va uimi cu siguranta si care ofera posibilitati minunate pentru poze.

Dar aici trebuie sa descoperi si promenada Paseo de la Princesa si Fortul Sf. Felipe, o citadela de 49 de metri construita in secolul 16 de catre spanioli.

Gżira, Malta. In Malta, acest oras de pe coasta de nord- est a insulei este ideal pentru un sejur in care vrei sa te relaxezi. Dar si pentru cei care sunt in cautare de natura si de cultura. Pe vremuri, aici se adaposteau bolnavii in carantina. Dar destinatia este din ce in ce mai celebra datorita restaurantelor sale care dau inspre port si in general, pentru arta sa de a trai.

Salta, Argentina. Trebuie sa ajungi si prin Anzii Cordilieri mai precis prin orasul argentinian Salta, care ofera un amestec uimitor de natura, de urbanism si de cultura precolumbiana. Aici trebuie sa descoperi neaparat magnifica Piata Neueve de Julio din centrul orasului. Dar, in general, arhitectura andina si coloniala a orasului merita sa fie descoperita cu casutele sale colorate.

Biserica si manastirea Sfantului Francisc dar si Muzeul de Arheologie trebuie sa fie neaparat descoperite si ele.

Erevan, Armenia. Daca esti foarte pasionat de istorie orasul Erevan te va incanta cu siguranta. Este unul din cele mai vechi orase din lume, care dateaza din anul 782 inainte de Hristos. Iar trecutul este aici omniprezent, incepand cu arhitectura sa.

Trebuie sa vizitezi neaparat catedrala de aici ruinele templului zvartnots din valea Ararat, cascada Eravan si scara sa naturala din roca calcaroasa. Pentru a te relaxa trebuie neapara sa ajungi prin Piata Republicii cu fantanile sale muzicale.

Orasul este unul foarte dinamic si aici se organizeaza o multime de festivaluri de-a lungul intregului an.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns