TuneUp Utilities 2010

TuneUp2010TuneUp Utilities 2010 este unul dintre cele mai bune programe(poate cel mai bun) pentru optimizarea Windows XP, Windows Vista, cat si recent lansatul Windows 7. Interfata programului este una user friendly, asa ca si utilizatorii incepatori nu cred ca vor intampina probleme in utilizarea lui.

Un nou Start page
TuneUp Utilities 2010 va primeste cu un nou Start page, reproiectat, ce va spune starea curenta a PC-ului si ce probleme afecteaza functionalitatea. Daca sunt gasite probleme sau setari gresite, cu un click de mouse le rezolvati in cateva secunde. Start page va ofera si sfaturi noi despre modul cum puteti sa cresteti performanta PC-ului si tot aici sunt prezente avertizarile daca una din actiunile automate nu a fost excutata din diverse motive(nu era PC-ul pornit, etc).Start page va arata daca au fost adaugate programe noi in Windows Startup de cand ati utilizat ultima data TuneUp Utilities 2010. Puteti decide daca le pastrati in lista sau nu(daca pornesc o data cu PC-ul sau nu).

TuneUp Speed Optimizer
Ce setari va incetinesc PC-ul ? Ce servicii inutile sau programe ruleaza in background ? Este conexiunea la internet optim configurata ? TuneUp Speed Optimizer cunoaste raspunsurile la aceste intrebari. Examineaza intreg sistemul si ofera solutia optima. Cu un singur click puteti face toate aceste operatii. De asemenea, TuneUp Speed Optimizer ofera sugestii clare despre modul in care puteti optimiza viteza sistemului.

TuneUp Shortcut Cleaner
Curatarea mediului de lucru este necesara atat in viata reala, cat si in cea “virtuala”: indepartarea scurtaturilor invalide din meniul Start, Desktop, Quick Launch bar poate lua ceva timp daca este facuta manual. TuneUp ShortCut Cleaner face toata munca pentru voi. Verifica daca scurtaturile sunt valide si le indeparteaza pe cele inutile cu un singur click. Tot in acest proces sunt indeprtate si folderele goale din meniul Start. TuneUp ShortCut Cleaner verifica frecvent lista programelor folosite si curata lista fisierelor recent deschise.

Suport pentru Opera browser
Dupa intoducerea modului de defragmentare, ce a fost introdus in TuneUp Utilities 2009, clientii au cerut apoi foarte mult sa se introduca suport pentru browserul Opera. TuneUp Utilities 2010 vine acum cu suport complet pentru browserul Opera. Folosind setari speciale, TuneUp System Control va permite sa schimbati numarul intrarilor Speed Dial, sa schimbati motorul de cautare implicit si sa activati setarile fast backward si fast forward. Internet Optimization va permite sa optimizati performanta Opera pentru conexiunea voastra la internet. Free Up Disk va permite sa goliti cache-ul Opera.

TuneUp Styler
Puteti acum sa schimbati animatia dinainte de logon. Puteti sa descarcati o multime de animatii de pe site-ul TuneUp. Daca doriti, puteti sa va creati propria imagine sa apara la startup. De asemenea vi se ofera posibilitatea sa schimbati logon screen cu cateva click-uri.

TuneUp Uninstall Manager
Reproiectat din nou, TuneUp UnInstall Manager ruleaza mult mai rapid si are o interfata mult mai intuitiva ce il face foarte usor de folosit cand vine vorba de dezinstalarea programelor. Programele nefolosite sunt uitate deoarece au fost instalate cu mult timp in urma. TuneUp Utilities 2010 afiseaza lista programelor nefolosite si se pot efectua opertatiuni de dezinstalare automate sau in grup(mai multe programe unul dupa celalalt).

TuneUp StartUp Manager
Un sistem ruleaza rapid daca nu este ingreunat de programele nefolositoare din Windows Startup, programe ce pornesc o data cu sistemul. Noul TuneUp Startup Manager a fost imbunatatit si va permite sa va organizati programele pe grupuri si ofera informatii clare despre acestea. In felul acesta, identificati programele ce nu trebuie neaparat sa porneasca in startup(Yahoo Messenger, Winamp Agent, etc). Intrarile nedorite sunt usor de dezactivat sau de eliminat. Si unele programe malware pot fi limitate in acest mod.

Multiple imbunatatiri
Alaturi de cele mai noi module si caracteristici, sunt o serie de imbunatatiri ce nu sunt vizibile imediat si unele care nu sunt vizibile fizic(algoritmi imbunatatiti, etc).
Un exemplu aici este noul modul de update, mult mai eficient.

Download TuneUp Utilities 2010(+serial)

TU_2010

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns