Castigatorii concursului DHost – Acum este momentul sa parasesti serverele gratuite.

Incep acest post prin a-mi cere scuze pentru intarzierea anuntarii castigatorului… stiti si voi ca a fost Craciunul, sarbatoare, distractie, voie buna  bla, bla, bla.. Nu, sa fiu sincer de Craciun am fost plecat la tara si acolo nu am o conexiune stabila la internet iar retelele de telefonie mobila sunt putin cam avansate pentru acel satuc parca uitat de lume.sarbatori-fericite-4

Sa trecem peste si sa anuntam castigatorii! Sa speram ca v-a facut placere sa participati la acest concurs si indiferent daca ati castigat sau nu as avea o rugaminte la voi:  sa nu scoateti linkurile din articolele necastigatoare pentru ca nu este frumos !

Pe locul 1 castigatoare este Alisa cu articolul acesta.

Pe locul 2 sa clasat Razvan Andrei cu articolul acesta.

Iar pe locul 3 Buculesei cu acest articol.

Metoda de extragere a castigatorilor a fost prin intermediul site-ului *random.org* dar pozitia primului clasat a fost aleasa de catre membrii site-ului DHost.Ro.

In urmatoarele zile cei trei castigatori vor fi contactati in legatura cu datele conturilor iar cu toti ceilalti … nu fiti suparati vom organiza de la 1 Ianuarie 2014 un concurs iar premiile vor fi doar domenii web. Am promis ca voi ajuta blogosfera.. si vreau sa ma tin de cuvant! La concursul din Ianuarie 2014 voi avea de oferit peste 15 domenii cu diferite extensii… deci vreau sa ramaneti aproape de mine…adica alaturi de site-ul www.locco.ro daca autorul vi se pare cam gretos 😀 .

Cred ca acesta va fi ultimul articol publicat de mine pe anul acesta! Din tot sufletul va doresc SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi.. iar noul an sa va aduca doar belsug si sanatate, La multi ani.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

6 thoughts on “Castigatorii concursului DHost – Acum este momentul sa parasesti serverele gratuite.

  1. Chiar daca nu sunt si eu printre castigatori am avut ocazia sa intalnesc un astfel de concurs si sa cunosc bloggeri noi 🙂 Felicitari castigatorilor si multa bafta in continuare !

  2. Consider o extragere corectă, datorită folosirii sistemului *random.org* şi de asemenea, articolul Alisei a fost cel mai citit din cele participante. Felicitări câştigătorilor şi organizatorilor. Voi rămâne fidel blogului tău! 😉

Lasă un răspuns