click aici

Traiam o poveste


Eram si nu eram, traiam dar parca nu traiam, simteam undeva departe de mine emotii ce le credeam ca apartinandu-mi, auzeam in departare vorbe si plimbam pe strazi un trup ce il cunosteam ca fiind al meu, avand chipul meu, dar pe care nicicum nu il mai puteam simti ca apartinandu-mi. Un film vechi, alb-negru, acum doar neinteles si prost. Eu sunt aici , ma stiu si ma simt, nu pot fi altundeva decat aici, si daca ma straduiesc un pic ma pot ridica deasupra mea pentru a ma privi. Eu sunt aici, in acest loc, si-atunci cine este el, acela care imi poarta trupul si chipul pe strazi nestiute, traind, vorbind, simtind asemeni mie?


traiam– Cine esti tu?
Ma intorc in trupul adormit in mijlocul imaginilor si al senzatiilor care ma inunda, incercand din nou sa dezleg misterul ce imi apasa visele somnului. 

Il vad iar plimbandu-se, distrandu-se, actionand si interactionand intr-o viata de care eu nu mai stiu, si dorm, si ma revolt, si constiinta imi strange palma intr-un pumn pe care il agit prin aer razboinic, ca o amenintare pentru cel care cu atata nonsalanta mi-a furat viata, bucurandu-se in locul meu de binefacerile ei sub infatisarea mea, in trupul meu. 

– Nu ti-am furat nimic! Aminteste-ti cum ai lasat acest trup si te-ai lepadat de acest chip nesocotindu-le, eu atunci le-am ridicat din mocirla in care le-ai lasat sa cada, am avut grija de ele, am usurat poverile inimii ce acum bate in acest piept libera de toate gunoaiele cu care nefiresc ai incarcat-o cu buna stiinta, in incercarea de a te elibera de apasarea constiintei ce a ramas cu tine din pacate, impreuna cu sufletul meu, pe care acum vreau sa mi-l inapoiezi. Ai decazut intr-atat incat nu mai ai nevoie nici de suflet, si cu atat mai putin de constiinta, singurele legaturi ce ne mai tin uniti. Leapada-te si de ele, iti sunt oricum inutile in somnul tau! Din nou imi flutur pumnul prin aer, rostind cuvintele cu inversunare, socat de adevar:
– Ma voi trezi si te voi gasi, si atunci va trebui sa imi dai socoteala!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cherished – Responsive Wedding WordPress Theme (Wedding)

Cherished is an elegant, clean and beautifully hand crafted responsive wedding WordPress theme. With a large collection of native WordPress

Cine sunt eu ?!

Toti suntem nemuritori.Dar trebuie sa murim intai. Sunt un copil,care nu stie spune decat Adevarul. Sunt un fluture,asezat sa se

Graffiti este un kitsch?

Depinde de „lucrare”. In opinia mea sunt doua tipuri: vandalism, atunci cand desenele sunt un simplu text, evident continand texte


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte