click aici

Cum sa folosesti corect o combina frigorifica


Cu toții avem congelatoare, dar suntem siguri ca le folosim eficient? Aveti produse in congelator pe care le folositi, sau combina ta frigorifica este gaura neagră a produselor alimentare în casa ta? Dacă ar fi să-l curățați, ați găsi hrană din secolul trecut acolo?Este cazul în care il folositi doar ca pe un depozit pentru înghețată? Cum puteți folosi congelatorul mai eficient?

Combinele frigorifice funcționează cel mai bine atunci când sunt pline. Cu cat produsele sunt mai inghetate mai înghețat în interiorul congelatorului, mai puțin munca trebuie sa faca bekocompresorul pentru a vă asigura că totul rămâne înghețat. E ca și cum un produs înghețat si-ar crea propria lui izolare. Congelatoarele, cu toate acestea, nu ar trebui să fie atât de pline incat la un moment dat sa nu mai poti scoate nimic din ele. Din când în când, este o idee bună să va ganditi la modul in care utilizati o combina frigorifica, curatati-o si gata!

Asa cum ocazional va curatati frigiderul, la fel trebuie sa procedati si in ceea ce priveste combina frigorifica.

Ca si un frigider sau alte aparate electrocasnice, combinele frigorifice au nevoie, din cand in cand de intretinere si controale. Trebuie verificate garniturile si inlocuite daca este necesar. Inainte de a pune ceva in combina frigorifica, asigurati-va ca sunt ambalate in mod corespunzator. Carnea ar trebui sa fie ambalata in plastic sau folie, sau o punga de congelator. Un alt lucru important este acela ca o combina frigorifica nu trebuie sa fie supraincarcata, mai ales daca este prevazuta cu acele containere din plastic.

Este indicati sa puneti etichete pe tot ceea ce puneti in congelator. Este foarte important sa mentionati pe eticheta si data la care le-ati pus in congelator pentru a va asigura ca nu veti consuma mai tarziu alimente expirate. Daca puneti regulat fel si fel de produse la congelat, asigurati-va ca veti folosi in mod corespunzator aceste produse. Adica daca aveti doi pui in frigider/conelator, asigurati-va ca il veti consuma pe cel pe care l-ati pus primul in combina… nu pe cel cumparat ultimul..

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Prezent si viitor cu ursitoarele de la OakiClub

Acum aproximativ doua saptamani am trecut printr-o experienta foarte frumoasa. Am fost rugata de o prietena sa-i fiu nasa copilului

Cele mai ciudate atractii turistice din lume

Exista persoane care adora sa calatoreasca. Le place sa exploreze cat mai multe locuri cu putinta si detesta rutina. Acum

Dumnezeu – Omul de care vorbeste intreaga planeta

Incerc sa fac o incursiune in mintea umana, in acel colt al misticului lipsit de ratiune si logica. Aici Dumnezeu,


Tags assigned to this article:
bekocombine frigorificecxongelatoare
Sari la bara de unelte