Electromax – de mare ajutor

electromaxMi-am construit in sfarsit casa pe care o visam impreuna cu sotia mea. Am strans impreuna timp de cativa ani salariile, am investit doar in noi si in viitorul nostru si am strans buzunarul pentru multe lucruri. Eu de 1 Mai nu ieseam cu sotia, de sarbatori nu am avut mese pline, insa acum, suntem implinit pentru ca avem propria noastra casa. Pentru ca totul sa fie si mai placut, am luat cateva proiectoare LED si foarte multe corpuri de iluminat exterior. Toate fiind racordate la un intrerupator crepuscular.

Este adevarat, am investit foarte mult, insa daca tot fac o casa, barem sa o fac calumea, nu sa-mi bat joc. Am ridicat o casa la etaj, sus am pregatit doua camere mari cu o soba intre ele, astfel incat sa fac caldura in ambele camere, doua televizoare, unul LED si unul normal, treiunitati de aer conditionat, doua sus si unul jos, in living, iar pe jos, am gresie in living si parchet in camere. Bucataria am ales sa o fac mult mai mare de data acesata, unde am stat noi in chirie, in bucutarie nu se puteau invarti doi oameni.

Majoritatea produselor de iluminat le-am comandat de pe Electromax.ro. M-au atras preturile foarte bune, calitatea lor, iar serviciile Electromax sunt foarte bine organizate. Oameni m-au indrumat ce produs sa aleg mai bun, le-a explicat ce vreau sa fac si mi-au cerut poze pentru a ma indruma, astfel incat sa nu fac vreo prostie. Deci, ce vrei mai mult? Imi place sa vad ca exista si firme serioase in Romania, firme disciplinate si orientate catre succes. Preturile sunt acceptabile, nici foarte scumpe, nici foarte ieftine, preturi decente. Insa eu am comandat si intr-un sezon de reduceri, iar produsele mele m-au costat foarte putin. Intra si tu pe site si fa-ti o parere.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns