click aici

Gradina de la tara


gradinaRecent m-am mutat intr-o zona foarte frumoasa. Am vandut tot ce am avut la oras si m-am gandit sa aleg o zona unde ma pot realxa atat psihic, cat si sufleteste. Am inspectat foarte multe zone, insa in Mehedinti, Ostrovul Corbului m-a impresionat enorm de mult. O zona excelenta, faleza, deal, Dunarea aproape, este aproape de munincipiul Drobeta Turnu Severin, iar zona imi permite sa cresc animale.

Mi-am cumparat o casa la distanta mica de Dunare, iar curtea este una destul de mare. Am ales sa fac o zona cu gazon, un teren de fotbal, o gradina, un grajd pentru animale, tarcuri si cotete pentru gaini si porumbei. Pentru ca gradina mea sa radieze mereu, am ales sa o stropesc cu apa zilnic, fara solutii toxice. Am cumparat o pompa pentru stropit Growin si un kit 250w. Am ales sa cumpar si un bio green jumbo propagator electric incalzit cu thermostat. Imi ud zilnic gradina, iar rasadurile nu au incetat sa apara. Ceapa, rosiile si varza au iesit din pamant si zilnic le intertin.

Am o fantana in curte care, nu stiu, apa din oras in comparatia cu aceasta, este asa „murdara”. Apa de la fantana parca ma incanta sa o beau, e mereu rece si pura, cristalina. Cea de la oras parca avea si reziduri in ea. As da intotdeauna tara pentru oras, acum, nu m-as mai intoarce in orasul aglomerat si sumbru niciodata. Ma sperie gandul ca voi merge in oras doar pentru job si anumite cumparaturi, in rest, nimic altceva. Sper ca in viitorul apropiat, sa ii pot muta si pe ai mei la tara, sa le cumpar un teren aproape de mine. Tu ce parere ai, tara sau oras? Ce produse pentru ingrijirea gradinii folosesti? Astept parerile tale in sectiunea de comentarii.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

E-Newsletter Email Template + Builder Access (Email Templates)

E-Newsletter responsive email template is a clean, professional email template. This email template is perfect for corporates, blogging, creative, portfolio,

Analiza unui… Eu

Nu stiu, poate esti tu, poate sunt eu. Ori poate e doar vantul sau ploaia cea care cade incet peste

Yoga – Iluzia unei normalitati

In general yoga este promovata ca fiind foarte sanatoasa pentru trup si minte, o practica tocmai buna pentru regasirea calmului


Tags assigned to this article:
Drobeta Turnu SeverinDunaregradinala taraoras

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte