click aici

Cum sa-mi deschid propria afacere


Traim intr-un timp in care multe companii dau faliment. Sunt insa si persoane mai   indraznete care aleg sa-si faca propria afacere. Tinerii din ziua de azi vin cu idei creative si   reusesc sa depaseasca situatia economica din tara si sa castige din propria afacere. Daca   si tu vrei sa-ti deschizi o afacere, trebuie sa urmezi cativa pasi destul de simpli.

Mai intai   hotaraste-te in ce domeniu vrei sa activezi, cine va fi administratorul si ce nume ii vei da   firmei tale. Dupa aceasta, pregateste un dosar cu actele necesare si rezerva apoi denumirea   societatii, stabileste sediul si intocmeste actul constitutiv. Capitalul social initial trebuie pus   intr-un cont la una din banci, cont in care trebuie sa aveti 200 lei.

Mergeti apoi la Registrul comertului pentru a duce dosarul cu acte, dupa care, faceti stamplia societatii si incepeti   astfel propria afacere. Totul pare a fi destul de simplu.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Accesorii pentru masina

Guest Post by George Mihai Eu conduc un Chevrolet de cativa ani si sunt foarte multumit de aceasta masina. Am

AIPD – GDC 2015 Trailer

Intrinsicly cultivate prospective supply chains rather than enterprise-wide e-commerce. Proactively enhance enterprise sources and future-proof data. Progressively whiteboard e-business functionalities

Ceasul oglindeste personalitatea

Ceasul de mana pe care alegem sa il purtam poate reflecta de foarte multe ori ceea ce noi reprezentam, ceea

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte