click aici

Cum sa-mi deschid propria afacere


Traim intr-un timp in care multe companii dau faliment. Sunt insa si persoane mai   indraznete care aleg sa-si faca propria afacere. Tinerii din ziua de azi vin cu idei creative si   reusesc sa depaseasca situatia economica din tara si sa castige din propria afacere. Daca   si tu vrei sa-ti deschizi o afacere, trebuie sa urmezi cativa pasi destul de simpli.

Mai intai   hotaraste-te in ce domeniu vrei sa activezi, cine va fi administratorul si ce nume ii vei da   firmei tale. Dupa aceasta, pregateste un dosar cu actele necesare si rezerva apoi denumirea   societatii, stabileste sediul si intocmeste actul constitutiv. Capitalul social initial trebuie pus   intr-un cont la una din banci, cont in care trebuie sa aveti 200 lei.

Mergeti apoi la Registrul comertului pentru a duce dosarul cu acte, dupa care, faceti stamplia societatii si incepeti   astfel propria afacere. Totul pare a fi destul de simplu.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Graffiti este un kitsch?

Depinde de „lucrare”. In opinia mea sunt doua tipuri: vandalism, atunci cand desenele sunt un simplu text, evident continand texte

Cum ne protejam smartphone-ul de frig

La fel ca si noi, telefoanele inteligente nu apreciaza deloc frigul de afara. Temperaturi scazute, gheata, zapada…telefonul tau poate da

BizPharma este solutia completa

O data cu aparitia cardurile si cu diverselor stiri de la televizor legate de acestea, am inceput si eu sa

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte