Provident se situează în Top 5 IFN-uri din România, conform XCredit

ifn-provident-in-top-5

Provident este încă din anul 2006 una dintre cele mai importante instituții financiare nebancare ce acordă o gamă largă de credite online rapide, personalizate, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Conform site-ului XCredit, acest IFN se situează Top 5 cele mai populare instituții financiare nebancare.

Condițiile obținerii unui credit Provident sunt ușor de îndeplinit, criteriul principal fiind dovada faptului că ai un venit stabil din salariu.

La Provident poți accesa un credit online urgent cu o valoare cuprinsă între 500 lei și 15.000 lei, la o dobândă avantajoasă, personalizată în funcție de tipul și valoarea creditului aprobat.

De ce să optezi pentru un credit online de la Provident?

Dincolo de faptul că îți oferă șansa de accesa un credit online rapid chiar și în situația în care ai un istoric negativ în Biroul de Credit, îți recomandăm să alegi Provident pentru că oferă produse și servicii financiare simple și personalizate, concentrându-se pe îmbunătăţirea permanentă a nivelului de calitate a serviciilor oferite.

Provident este o opțiune de primă clasă pentru orice persoană interesată de un credit rapid, fiind una dintre cele mai respectate IFN-uri din România din acest punct de vedere. Dacă alegi serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului Provident primeşti banii în mână în maximum 48 de ore de la aprobarea cererii de împrumut, caz în care nu este necesar să deții un cont bancar.

Avantajele aplicării pentru un credit Provident:

  • Oferă posibilitatea de a obține un credit rapid cu rate săptămânale sau lunare.
  • Primești rapid banii direct în contul tău, prin transfer bancar (nu ai nevoie de un card bancar). De asemenea, poți obține un împrumut rapid chiar dacă nu ai un cont bancar.
  • Este singurul IFN ce oferă serviciul de gestionare la domiciliu.
  • Poți opta să primești banii acasă (în maxim 48 de ore) și poți plăti ratele fără a avea nevoie de cont sau card bancar.
  • Nu ai nevoie de giranți sau de garanții.

Dezavantaje:

  • Venit minim de 1.300 de lei/lună pentru creditul rapid Provident STAR.

Care sunt condițiile pentru a aplica la Provident?

După cum am menționat anterior, Provident îți oferă posibilitatea de a obține un credit online chiar dacă te încadrezi în categoria ”rău-platnici”, iar condițiile generale pentru a accesa împrumutul sunt mai puține decât îți imaginezi. Iată care sunt acestea:

  • Să fii cetățean român cu vârsta minimă de 18 ani.
  • Să faci dovada unui venit fix de cel puțin 300 de lei/lună sau 1.300 de lei/lună în cazul împrumutului STAR Provident.
  • Să ai adresa de domiciliu sau reşedinţa pe teritoriul României.
  • Să deții un număr de telefon valabil.

Ce sumă poți împrumuta la Provident și pe ce perioadă?

Provident acordă credite rapide online între 500 lei și 15.000 lei. Pentru a-ți face o imagine mai clară despre dobânda percepută și costurile totale ale împrumutului, vom exemplifica pentru un credit online de 3.000 lei.

Pentru un credit online Provident în sumă de 3.000 lei, cu rambursare în 62 de săptămâni, vei avea de plătit o rată săptămânală de 68,46 lei. Pentru această sumă, rata dobânzii (fixe) este de 56,00 %/an (DAE 84,15%), astfel încât vei avea de achitat o dobânda totală de 1.124,33 lei + un comision de analiză a dosarului de 120 lei.

În concluzie, valoare totală de plată în cele 62 de săptămâni (aprox. 1 an și 4 luni) ajunge la suma de 4.244,33 lei* (creditul + dobânda + comisionul de analiză).

*Calculul de mai sus este estimativ, fiind realizat prin intermediul calculatorului de rate online furnizat de Provident. Este un calcul orientativ și nu are valoare contractuală.

Cât durează aprobarea creditului Provident?

Cum este și firesc pentru un credit online, Provident se asigură că aprobarea creditului nu durează mai mult de câteva minute. De aceea, dacă înregistrezi venituri raportate la ANAF (ce pot fi verificate automat de Provident), aprobarea împrumutului nu durează, de regulă, mai mult de 30 de minute.

Care este dobânda Provident?

Întrucât oferă împrumuri de mai multe tipuri, în intervalul 500 – 15.000 lei, dobânda percepută de Provident diferă în funcție de tipul de împrumut.

De exemplu, la un credit de 15.000 lei, pentru 134 de săptămâni, dobânda anuală este de 72%. În schimb, la un credit de 8.500 lei, pentru 12 luni, dobânda este de 60%/an. De asemenea, pentru un împrumut de 2.000 lei, pentru 84 de săptămâni, dobânda este de 67%/an*.

*Aceste informații pot să difere de cele reale la data când le citești. De aceea, verifică întotdeauna informațiile actualizate despre dobândă pe site-ul provident.ro sau citește recenzia acestui IFN pe XCredit.

Poți rambursa anticipat împrumutul Provident?

Da. În cazul în care dorești sa rambursezi integral imprumutul, înainte de termen, este necesar să iei legătura cu Provident, fie prin telefon, fie direct la sucursala din orașul tău.

Vei beneficia astfel de o reducere a costurilor totale, conform formulei calcul de la articolul 8 din contractul de credit. Provident nu percepe comisioane pentru rambursarea anticipată, astfel încat nu vei plăti nimic în plus față de costurile agreate prin contract.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns